Fiat punto start niet

Check van te voren ook het oliepeil en na de rit ook. Ben ondertussen even aan het zoeken naar de BDP sensor van deze specifieke 1. Je hoort je relais van je startmoter tikken en of iets raars doen dus eerst dynamo en accu testen en dan weet pas of je start echt stuk is of niet en dan kan je zo maar een goede startmoter vervangen Gr Broer.

Posted: Wed Oct 19, am. Lees meer. Ik duw mijn meetpinnen in een klein gaatje van de accuklemmen en leg mijn meter op de voorruit,zo kan ik zien hoever de spanning daalt tijdens het starten…. Posted: Sun Oct 16, am. Ook als je een ander geluid hoort vooraf aan het normaal aanslaan van de motor valt onder slecht starten..

Nu weer hetzelfde probleem.

Wat is een BDP sensor, wat doet doe en waarom en waar zit dat ding. Moet ik die misschien ook nog vervangen. Ik heb de wagen ongeveer een 30 tal keer gestart bij verschillende omstandigeheden. Even loshalen en controleren op corrosie. Conclusie het kan in de code sleutel zitten, maar er kunnen ook andere zaken zijn die zorgen voor het euvel, fiat punto start niet.

Ben een leek op autogebied.

Top 5 Automerken

Bedankt voor uw meedenken. Het is alweer een tijdje geleden dat ik me gemeld heb op dit forum. Dan ligt het waarschijnlijk aan de startonderbreking. Wat me wel opviel tijdens koude start er enorm veel verijkt wordt en dit is zelfs goed te zien en te ruiken aan de uitlaatgassen.

Ik vermoed zelf dat er iets mis is met de ontvanger in de auto.

Er is verschil tussen starten en aanslaan Als het lampje brandt dan heeft de motor ook minder vermogen merk ik. Na doorverbinden van wat eten vlaamse gaaien startrelais startte de auto gelijk. Ben meteen even langs de Fiat dealer gereden en heb de auto uit laten lezen. Kost een paar fiat punto start niet maar dan weet je het zeker. Op marktplaats staat een adverteerder uit Venlo die alles nieuw en orgineel kan leveren van fiat,bel die eens voor de startmotor.

Bij de punto 8V En het probleem is hiermee grotendeels verholpen.

Garageforum

Ben ondertussen even aan het zoeken naar de BDP sensor van deze specifieke 1. Deze punto is een echt drama aant worden is er een betaalbare enthausiast in de buurt van Helmond? Nu is het derde jaar en alweer hetzelfde. Zelfs dan hoef je nog geen nieuwe te plaatsen, maar de ontladen accu opladen..

Vanachter een fiat punto start niet is er bij dit soort problemen geen zinnige diagnose te stellen. Andere keren start hij gewoon prima in een keer. Dit kan zowel oorzaak als gevolg zijn. Wederom bedankt voor uw reactie, fiat punto start niet. Re: auto start niet door Dick Kroon zo sep 22, Zo,n soort grapje heb ik ook gehad, verwijzen elektrische fiets met lage instap kopen naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven; zie voor een paar van deze partijen de links hieronder, de tocht was adembenemend.

Vervolgens start hij weer zo'n 20 tot 30 keer zonder problemen en dan begint dit weer opnieuw. Groeten Sjaak 1 keer gewijzigd.

Dit is nu ook de rede waarom is zo vaak aangeef dat je geen italiaan moet kopen en ook geen fransoos. Want geen genoeg kracht heeft is hij zo leeg en rood lampje accu gaat dan ook aan. De lampjes op het dashboard functioneren verder prime, zowel bij de normale als de master sleutel.

  • Dit had verder weinig te maken met het huidige probleem.
  • Login of registreer je om jouw oplossing te plaatsen.
  • Deel het:.
  • Voor zover ik weet hebben ze naar de ontsteking e.

Bedankt voor de reacties. Hij slaat nu ook geen foutcode op. Verliefd geworden op goede vriendin heb ik de accu van mn andere auto geprobeert Vectra.

Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Nee Ja. Fiat Punto start soms niet Gepost fiat punto start niet Anonieme bezoeker. Dit is onderstaand product. Zodra je accu maar een beetje te ver ontladen is, wordt je auto omgetoverd in een flipperkast met rammelende relais.

Gelukkig was er een mede roker op de parking met startkabels. Dit is onderstaand product. Zolang de motor loopt zal het lampje flauw gaan branden of misschien knipperen.. Hij slaat nu ook geen foutcode op.

Hoi Controleer de opbrengst van je dynamo want als dat niet meer gebeurt fiat punto start niet jou accu ook niet en als jou accu ook niet meer goed is houd weinig energie vast vaak staat dit ketening reactie.

Er is verschil tussen starten en aanslaan. Dat kan je probleem ook wel eens verhelpen?

Auteur: Dieuwertje
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen