Foto op instagram zetten via computer

Instagram is zodanig gemaakt dat je een post altijd vanaf je telefoon moet plaatsen. Deze kan door Later niet automatisch meegenomen worden naar Instagram, maar Later kopieert die wel voor je naar het clipboard.

Omdat mijn standalone versie van lightroom nog prima bevalt heb ik deze methode niet kunnen testen. In dit artikel  zoomen we even in op het plaatsen van een foto op Instagram. Zodat je deze hier nu makkelijk plakt. Er zit een limiet op de lengte van de tekst. Op het moment dat het tijd is voor een ingeplande foto krijg je van Later een berichtje. Deel dit artikel.

Door jowan op 7 september om. Neeltje 10 december om - Antwoorden. Er is wel een desktop viewer beschikbaar om te browsen door Instagram, maar deze applicatie op de computer heeft beperkte mogelijkheden ten opzichte van de app op het onafscheidelijke mobieltje.

Wat doe ik fout. Fijn dat er via de reacties aanvullingen komen.

Bedankt voor je blog Laura! Inmiddels heb ik ook een account bij Latergramme, maar ik heb wel een nadeel gevonden wat je wellicht nog zou willen meenemen in je tekst: Alle geo tags worden verwijderd, dus je kan bij het plaatsen op Instagram geen locatie meer toevoegen die buiten je directe regio valt… Hartelijke groeten, Annelies. Dank voor jullie reactie, Joyce en Chantal.
  • Wanneer je Googled naar de mogelijkheden om een foto via de computer op Instagram te zetten, dan kom je wellicht ook Gramblr tegen.
  • Zo kunnen we bijvoorbeeld je Facebook pagina opzetten en beheren, maar ook op andere kanalen kunnen we je van dienst zijn.

Je bent hier: Instagram » Via desktop snel een foto op Instagram plaatsen. Om te werken met Schedugram maak je eerst een account aan via de website.

Zoals gezegd; ik heb de app nog niet getest, want ik werk eigenlijk heel tevreden via Later. Methode 1 Dat is de werkwijze waar Instagram ooit voor bedoeld was. Inmiddels heb ik ook een account bij Latergramme, maar ik heb wel een nadeel gevonden wat je wellicht nog zou willen meenemen in je tekst: Alle geo tags worden verwijderd, dus je kan bij het plaatsen op Instagram geen locatie meer toevoegen die buiten je directe regio valt… Hartelijke groeten, Annelies.

We verplichten niemand om een smartphone te kopen waar staat dat trouwens in bovenstaand artikel?

Als de foto nog niet het juiste formaat heeft, pas je in het scherm erna ook de crop aan, Ik heb ook een toevoeging over Latergram! Aangezien Schedugram een betaald programma is, beveel ik juist methode n iedereen van harte aan. Voor de gebruikers van creative cloud kan je het beste zelf even kijken op youtube.

Er is wel een desktop viewer beschikbaar om foto op instagram zetten via computer browsen door Instagram, maar deze applicatie op de computer heeft beperkte mogelijkheden ten opzichte van de app op het onafscheidelijke mobieltje! Hallo, zonder dat de banden met Jeroen worden the national afas live review.

HOE JE OP INSTAGRAM EEN FOTO KUNT PLAATSEN VANAF PC OF LAPTOP

Laura 23 juni om - Antwoorden. Handige tips! Hiervoor moet je in de instellingen eerst het Ontwikkelmenu aanzetten.

Klik op het vierkantje met het pijltje bovenin beeld. Gerelateerde artikelen. Probleem verholpen. Zie youtubevideo:. Jeroen 10 november om - Antwoorden.

Zo plaats je foto’s vanaf je mobiele desktop

Lees meer. Daardoor komt je foto in een bepaalde categorie op Instagram terecht en zien andere Instagram-gebruikers, die jou helemaal niet kennen, toch jouw foto zodra ze in die categorie rondneuzen. We kunnen ook posts inplannen. Flume ken ik niet, ik gok dat dit een nieuwe dienst is die verscheen na het schrijven van dit artikel. Dat zou toch geweldig zijn?

Je kan er ook voor kiezen om deze keuze later te maken en het cookievenster te sluiten. Op mijn iPhone download ik dan de foto die ik op Instagram wil publiceren.

Complimenten en dankjewel. Maakt niet uit waar de foto op facebook staat…op je eigen fotopagina, dus zou de kwaliteit hetzelfde blijven, wordt je gevraagd of je correct ingelogd bent, maar niet altijd even opportuun. Meer foto op instagram zetten via computer. Instagram foto uploaden vanaf PC.

In dit geval kan je het best aan iemand uit je vriendenkring vragen om voor jou even een account aan te maken op hun smartphone. Hier voeg je eventueel nog filters of bewerkingen toe. Ik ga er mee aan de slag!

Dat vind ik minder overzichtelijk! Ingrid 30 maart om - Antwoorden. Ronald Stiefelhagen 31 mei om - Antwoorden? In je browser zie je dan Instagram ineens zoals je dat op een iphone gewend bent, inclusief mogelijkheid tot het direct uploaden vanuit de desktop browser.

Auteur: Renu
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen