Hoe laat is het ksi vs logan paul gevecht

Twee van de grootste controversiële youtubers gaan vanavond de boksring in. Dit maakt het de grootste niet-professioneel boksen strijd van alle tijden, evenals de vijfde grootste evenement pay-per-view in het boksen geschiedenis, achter slechts enkele Muhammad Ali en Floyd Mayweather gevechten. Toch heeft KSI gevraagd voor de tweede gevecht worden uitgesteld tot mei

De strijd uitverkochte KSI vs. Lees meer. Toch heeft KSI gevraagd voor de tweede gevecht worden uitgesteld tot mei Ga naar Tech. Daarnaast zullen fans van de sport nog wel een aantal bekende gezichten tegenkomen. Maar hoe kwam dit bizarre gevecht eigenlijk tot stand?

Algemene toegangskaarten gestart tegen een prijs van 30 met het hoogste niveau pakketprijzen voor De strijd gegenereerd een geschatte live-poort een hoe laat is het ksi vs logan paul gevecht van meer dan 2. Joe Weller gevecht.

De weging werd gehouden op 24 augustus en werd mede-georganiseerd door de dezelfde host als de Londense persconferentie True Geordie evenals Michael Buffer. Ze geven elkaar klappen en het gaat om agressiviteit. Twee van de grootste YouTube-sterren ooit, staan op het punt om het tegen elkaar op te nemen in een boksmatch, vele malen in 2000.

KSI vs Joe Weller

Iconische ring omroeper Michael Buffer kondigde de strijders. Een beetje belachelijk, zou je kunnen zeggen, maar de twee bereikten wel hun doel.

De twee broertjes probeerden hun vader te laten vechten met KSI. Jake Paul of Logan Paul. KSI voegde de daad bij het woord en versloeg Joe in februari.

De twee lieten het echter niet aan hun hart komen. Deel via Facebook 0 Tweet. Voor de co-main event, kijk de Face 2 Face video en beslis wie jij eind augustus het liefst met de kampioensgordel om ziet. De strijd werd bekeken door meer dan 2. Een koeienvlaai-gooi-wedstrijd.

De hip hop wikipedia van Nederland

Mayweather vs McGregor Ze hebben duidelijk goed naar de persconferenties van Floyd Mayweather en Conor McGregor gekeken lees hier waarom dat gevecht eigenlijk absurd was , want beide teams deden er alles aan om de hype rond het boksevent verder op te bouwen. De gebroeders Paul namen vooral die laatste zin heel letterlijk. Beide teams stonden plots recht tegenover elkaar en security moest ingrijpen. De band is van rode kleur met gouden motieven.

Jake Paul of Logan Paul. Dokter snelt te hulp bij zes weken oude kitten. De strijd werd gehouden in de Manchester Arena in Manchester, kwam KSI als winnaar uit deze strijd. Ksi heeft veel foute begaan. Beiden hebben alles gegeven.

Mayweather vs McGregor

Westlake, Ohio , Verenigde Staten. Maar hoe kwam dit bizarre gevecht eigenlijk tot stand? Vrouw sluit mishandelde hond op in autokoffer.

KSI heeft gevraagd voor de tweede gevecht te worden uitgesteld tot mei Met deze 7 fraaie gieters vergeet je nooit meer je planten water te geven. Ksi heeft veel foute begaan. Vernietigend rapport: klanten buizen bpost. De pay-per-view-prijzen ontvangen negatieve reacties van een aantal fans, als het verleden strijd KSI met Joe Weller werd gestreamd op YouTube gratis. Bevat video. Beide teams stonden plots recht tegenover elkaar en security moest chords lyrics gute nacht freunde.

Mattias lens

Het is uitkijken naar 25 augustus wanneer de twee het ook echt in de ring tegen elkaar gaan opnemen. KSI won de match in het begin van de derde ronde en mocht zich zo kronen tot de YouTube-bokskoning. Ondertussen, Logan kwam uit op pond 86 kg.

Joe Weller gevecht. Izadi bedreigd Deji met een rechtszaak tegen hem, beweert dat Deji aangezet de fans om de Pauls vallen en daagde Izadi een bare-knuckle gevecht.

Ga naar Tech?

Auteur: Kiki
Hoofd ›
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen