Hoe laat worden pakketjes bezorgd

Ik heb een nieuwe Smartphone gekocht: Alcatel 1S Ik snap trouwens ook echt niet waarom de tijden er niet op staan. Je wordt verplicht om vier vliegvelden aan te vinken waarvan er drie in

Plaats antwoord. Gebruik je de PostNL-app? Ok, maar dat gaat om brievenbuspost. Misschien gelden dezelfde tijden wel voor pakketjes, zou kunnen. Wel stond er dan: het pakket is onderweg naar sorteercentrum.

Dan zou hij zo maar eens eerder kunnen zijn. Bij mij wordt een pakket bezorgd tot half 10 in de avond, dus wie weet en hier heb ik een telefoonnummer: Consumenten Heeft u een vraag over de status van uw zending. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Dat kan al hoe laat worden pakketjes bezorgd we het pakket bij voor de eerste keer komen bezorgen.

Weet iemand wat nu die tijden zijn.

Denk hierbij aan een eventuele vertraging of als de chauffeur juist extra snel bij je kan zijn. Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account?

Bauhaus webshop voor reserveren en afhalen

Daar had ik even overheen gekeken in al mijn ergernis. Da's toch essentiële informatie! Ik heb zojuist een hele lange tijd gezocht op de post. Ze geven aan dat voor gewone pakketbezorging hun eigen mensen om Ook als je een klacht hebt over de bezorging van je pakket, kun je ons bellen.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Het laatste dat wij hebben meegemaakt was iets over half. Plaats reactie. De gebruikte url is ongeldig. Hoe laat kan ik mijn pakketje verwachten.

Populair in Vakantie & Reizen

Leveren jullie ook bij de buren? PostNL pakketbezorging kan tot wel max. Veelgestelde vragen:.

Ok, maar dat gaat om brievenbuspost. Veelgestelde vragen:. Wanneer kan ik het verwachten. Lukt het ook de tweede keer niet om je pakket te bezorgen. Zet dan de notificaties aan en je krijgt bericht zodra je de bezorging kunt wijzigen.

Main navigation

Video toevoegen. Als je niet thuis bent, proberen we je pakketje bij de buren af te geven. Mijn overnachtingsdeclaratie ingediend , en

Dit laten we je weten. Wil je deze kosten niet betalen. Zet dan de notificaties aan en itunes app kopen zonder creditcard krijgt bericht zodra je de bezorging kunt wijzigen.

Ojaa en toen heb ik nog even gezocht naar een contactformulier maar dat is er ook niet. Geef het aan als je liever niet wilt dat je pakket wordt bezorgd bij de buren. Populaire vragen in deze categorie, hoe laat worden pakketjes bezorgd. Ik heb vorige week via de HEMA de drie daagse stedentrip voor 95 euro geboekt. Veelgestelde vragen:.

Missing Resource with key: breadcrumbs_you_are_here

Wij doen de douaneaangifte voor je pakket. We komen dan de volgende werkdag in de meeste gevallen nogmaals langs met je pakket. Zwemmer Rapporteer.

Dat is toch eens door Post. Ik heb een pakket gekregen, maar het is niet van mij. Laat het ons weten. Wij bezorgen pakketten op maandag tot en met vrijdag van tot uur.

Auteur: Savaş
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen