Hoeveel is een india roepie waard

Het ontstaan van de Indiase roepie Het gebruik van munten gaat in India zeer ver terug in de tijd. Op 15 juli werd het door de minister van Financiën voorgesteld aan de pers.

Hoe kunt u historische wisselkoersen op te vragen Als u de historische wisselkoersen wilt opvragen selecteer dan een valuta in het menu. Het ontstaan van de Indiase roepie Het gebruik van munten gaat in India zeer ver terug in de tijd. Vanaf werd de invloed van lokale munteenheden nog verder beperkt, hoewel nog tot verschillende prinselijke staten eigen munteenheden voerden.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Nadat India in onafhankelijk werd bleef de roepie bestaand, maar heette voortaan uiteraard de Indiase roepie.

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc. Voor verder advies kunt u uiteraard altijd bij een GWK wisselkantoor terecht. Inzicht in de hoeveel is een india roepie waard - Indiase roepie INR wisselkoers De wisselkoers euro Indiase roepie staat voor het aantal roepies dat u ontvangt wanneer u n euro wisselt.

De eerste munten in India werden waarschijnlijk al in de 4e eeuw voor Chr!

Navigatiemenu

In andere projecten Wikimedia Commons. Hoe kunt u historische wisselkoersen op te vragen Als u de historische wisselkoersen wilt opvragen selecteer dan een valuta in het menu. Ook vindt u op deze pagina meer informatie over de Indiase munt. De volgende munten worden gebruikt: 50 paise en 1, 2 en 5 roepie. Verschillende soorten munten waren in omloop totdat India in door Engeland werd bezet. Bij een hoge wisselkoers zal de Indiase roepie immers relatief goedkoop zijn ten opzichte van de euro en zal de export van India toenemen omdat er meer besteed kan worden in dat land.

Roepie bestellen.

De Indiase regering verklaarde op 8 november de biljetten van en roepie circa 13,50 euro zonder waarschuwing vooraf ongeldig als als wettig betaalmiddel. Roepie bestellen. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. De eerste munten werden al in de 4 e eeuw voor Christus gebruikt hoeveel is een india roepie waard India onderdeel was van het Mauryaanse Rijk.

Wij helpen u graag E-mail: klantenservice travelex. Er zijn ook sterke aanwijzingen dat er munten uit de tijd van het Romeinse Rijk in omloop waren in India. Dat heeft ervoor gezorgd dat ook de Indiase roepie als munt rookgeur uit je mond is geworden ten opzichte van andere valuta.

Historie wisselkoersen India Rupees

Eén roepie is honderd paise. De roepie is de munteenheid van India. Geraadpleegd op

Times of India. Voor verder advies kunt u uiteraard altijd bij een GWK wisselkantoor terecht. De eerste munten werden al in de 4 e eeuw voor Christus gebruikt toen India onderdeel was van het Mauryaanse Rijk. Wij helpen u graag E-mail: klantenservice travelex!

Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Wisselkoersconverter

In werd onder de Britse bezetting de zilveren roepie ingevoerd. De eerste munten werden al in de 4 e eeuw voor Christus gebruikt toen India onderdeel was van het Mauryaanse Rijk. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 9 jun om

  • De naam roepie komt uit het Sanskriet Rupya, hetgeen zilver betekent.
  • Verschillende soorten munten waren in omloop totdat India in door Engeland werd bezet.
  • Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren.
  • Times of India.

Times of India! De volgende munten worden gebruikt: 50 paise en 1, 2 en 5 roepie. Verborgen categorien: Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata. Vanaf werd de invloed van lokale munteenheden nog verder beperkt, hoewel nog tot verschillende prinselijke staten eigen munteenheden voerden. Voordat de Britten het land overnamen werden what should i watch on netflix test meerdere munteenheden naast elkaar gebruikt.

Inzicht in de euro - Indiase roepie INR wisselkoers De wisselkoers euro Indiase roepie staat voor het aantal roepies dat u ontvangt wanneer u n euro wisselt. De eerste munten in India werden waarschijnlijk al in de 4e eeuw voor Chr, hoeveel is een india roepie waard.

Nadat de euro in de loop van weer aan kracht won ten opzichte van de roepie door een herstel in de eurozone en remmende groei in India steeg de koers snel om na weer te dalen richting het niveau van Over de geschiedenis van de roepie bijvoorbeeld, maar ook over historische en actuele euro-roepie wisselkoersen.

Bestel direct.

Ook munten uit de tijd van het Romeinse Rijk werden aangetroffen. De eerste munten werden al in de 4 e eeuw voor Christus gebruikt toen India onderdeel was van het Mauryaanse Rijk.

Hoe kunt u historische wisselkoersen op te vragen Als u de historische wisselkoersen wilt opvragen selecteer dan een valuta in het menu?

Auteur: Winny
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen