Marokkaanse zoete broodjes recept

En ik ben absoluut geen beginneling in de keuken haha. Het is plakkeriger en dunner dan brooddeeg, maar niet zo dun dat het beslag is natuurlijk. De volgende keer doe ik er nog wat gemalen amandelen bij, dat lijkt me ook lekker.

Klik hier voor uitleg over het inschakelen van JavaScript in uw browser. Hallo Majida, De zoetheid heeft eigenlijk niks met de melk te maken hé. Jou recepten zijn zo goed en verre van ingewikkeld , Allahoumma Barek! Ook leuk om cadeau te geven, omdat ze zo leuk klein zijn. Vet een kom in en plaats hier het deeg in.

Succes hoor Xx. Of wat denk je van een vulling met appel en kaneel mmmm. Bedankt voor dit recept. Ik ben blij dat het je is gelukt en dat jullie hebben genoten. Menu Home Over mij Mijn kookboek. Ze staan marokkaanse zoete broodjes recept de oven niks extra gedaan haha.

Reserveer hier mijn koekjesboek!

Ze staan in de oven niks extra gedaan haha. Burger broodjes. Deze broodjes zijn yummie! Kan ik de volgende x de suiker ook gewoon bij de bloem toevoegen? Asalam Ik vindt het nog steeds jammer dat je de foto s niet ziet.

Krijg je scheurtjes aan de bovenkant bedoel je? Ik ben blij dat het heeft gesmaakt lieverd.

  • Als het deeg gaat plakken, besmeer je je handen telkens met een beetje olie. Hoi Fatima, Hoe kan ik het best de anijszaad en sesamzaad stampen?
  • Geef een reactie Reactie annuleren.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Dank je wel. Hallo Siham, Allereerst wil je aub niet snel roepen dat het recept niet klopt. Maar goed ik zal natuurlijk even naar het recept kijken en de broodjes marokkaanse zoete broodjes recept nog een keer bakken. Als je ziet dat het te glibberig is dan moet je stoppen met toevoegen van de melk.

Wil je graag een recept met ons delen of er eentje opslaan?

Super lekker inderdaad! Ik heb vandaag de broodjes gemaakt en ze zijn super gelukt. Hallo Fati, Gewoon nog eens proberen lieverd en dan komt het vast goed! Ik raad je toch aan om gewoon bloem te gebruiken met de gist.

Ja ik krijg de scheurtjes al tijdens het bakken. Hallo Sarah, ik ben blij dat het heeft gesmaakt. De eerste keer had ik bijna frisbees. Dek de chrome os running android apps met plasticfolie en een theedoek en laat het deeg voor 60 minuten rijzen op een warme plek in huis!

Het lijken me ook heerlijke broodjes. Belangrijkste bij dit recept: maak de bolletjes niet te groot, marokkaanse zoete broodjes recept, want ze zetten enorm uit.

Doorzoek de website

Asalam Ik vindt het nog steeds jammer dat je de foto s niet ziet. In totaal gebruik ik precies ml melk, maar de ander kan weer iets meer nodig hebben, dus giet de melk er in stappen bij zodat je voor jezelf kunt bepalen wanneer je genoeg hebt.

Allah i3tk sa7a meid! Super lekker inderdaad!

Heb ze gemaakt en heb ml weg gelaten. Ooo lekker meid, maar de foto hier zag er niet uit hihi. Zijn ook echt super lekker. Hallo Nabila, Fatima! Ik maakte jaren geleden voor het eerst scones marokkaanse zoete broodjes recept ze waren lekker, Aah wat goed zeg. Verhit deze op matig vuur en laat de suiker smelten. Hallo Ahlam, Heel graag gedaa meid en jij bedankt voor je lieve compliment.

Ik heb ze gemaakt Faatje.

Misschien vind je dit ook leuk

Home Zachte zoete broodjes. Labels: Foodblogswap , Zoete broodjes. Hallo Siham, Allereerst wil je aub niet snel roepen dat het recept niet klopt? De koffiecreamer die ik gebruik is van het merk Completa, maar je kunt ook gewoon eigen merk gebruiken hoor.

Hoi fatima, stap 2 en 5 doe je 2x, but how has it been working with Linda. Kan ik de volgende x de suiker ook gewoon bij de bloem toevoegen. Recept komt snel weer online hoor.

Auteur: Didier
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen