Melding kan geen veilige verbinding maken

Neem contact op met de website-eigenaar om de fout op te lossen. Türkiye - Türkçe.

Als je een website wilt bezoeken en deze niet wordt geopend, kun je eerst zelf proberen het probleem op te lossen aan de hand van de volgende stappen:. Wat is conhost. Geef een like! Open vervolgens de sleutelhanger. Dit is vooral benadrukt nadat de inspanningen van OS X Yosemite versie Android dit is de naam en het nieuwe logo van Android Nieuws Hot.

Gebeurt dit bij alle websites of bij specifieke sites. Klik onderaan op de bestandsnaam Lenovo. Klik op het Apple-pictogram en kies Systeemvoorkeuren. Deze Nokia-telefoons krijgen de Android update Nieuws Hot?

U mag niet reageren op berichten. Heeft de tip hierboven nog geholpen.

  • Meer informatie. Hier kom ik niet uit ,  Ik wil nu  proberen om op  mjn  samsung galaxy s3 I  crome instellen als mijn standaart brouwser   Ik ben nu al aangekomen bij de afzonderlijke app  Google instellingen.
  • Oops… er ging wat mis.

OPMERKING: De bovenstaande stappen kunnen enigszins variëren afhankelijk van het type browser dat wordt gebruikt natuurlijk, behalve Safari zelf Mogelijke oorzaak 3: Antivirus Als het u niet lukt om met certificaten rond te lopen, is het misschien een goed idee om eerst de antivirusprogramma's te controleren die op uw computer zijn geïnstalleerd. En je kunt alleen bepaalde linken in apps etc standaard laten openen in een browser….

Panamá - Español. Perú - Español. Daar ga je!

Als je eigenaar bent van deze website, kun je je server instellen op gebruik van TLS 1! Als een probleem met codering eenmaal aan de orde is, zijn de certificaten de eerste plaats om uitleg te bus van amsterdam naar almere Klik vervolgens op systeemwortels voor alle items.

Berichtenregels U mag geen nieuwe vragen starten, melding kan geen veilige verbinding maken. Klik erop. Het is raar hoe een browser naadloos zou werken en dan plotseling zou besluiten om te kiezen waar en wanneer te functioneren.

Meld je aan

Laatst aangepast door e de waele : 4 april om Om te zorgen dat we TechCafe. Wachtwoord herstellen Je wachtwoord is aangepast.

Kan nog steeds geen veilige verbinding maken. Schweiz - Deutsch. Dubbelklik erop en een ander venster verschijnt. Schakel je antivirussoftware uit om het probleem te verhelpen. Met uw feedback kunnen we de ondersteuning verbeteren.

De meeste verbindingsfouten oplossen

Om te zorgen dat TechCafe. Probeer de cache te wissen. U kunt de functie Compatibiliteitsweergave inschakelen voor de desbetreffende website en nagaan of het probleem daardoor wordt opgelost. Ja Nee.

  • U kunt Reimage Plus downloaden door hier te klikken.
  • El Salvador - Español.
  • Je kunt ook meer hulp krijgen op het Chrome Help Forum.
  • Je aanvraag is verstuurd Er is een e-mail verstuurd naar.

Vul hieronder het e-mail adres in dat je gebruikt om in te loggen. Afbeelding uploaden. Klik hier ook op het tabblad Beveiliging aan de rechterkant, melding kan geen veilige verbinding maken. Je ziet deze fout als de pagina een certificaat gebruikt dat niet correct op je computer is ingesteld. Recente reviews. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Methode 1: Compatibiliteitsweergave inschakelen om een beveiligde website weer te geven in Internet Explorer 8 De website is mogelijk niet volledig compatibel met Internet Explorer 8 en wordt misschien niet correct weergegeven!

Registreren

Malaysia - English. Na het intypen van een website via google krijg ik steeds: kan geen beveiligde verbinding maken. Nieuwe vlaggenschepen met S Pen Samsung Galaxy Note 10 Plus beschikbaar: dit zijn de beste aanbiedingen 8 Nieuws gisteren om uur.

Google Chrome browser kun je downloaden via de Playstore…. Als je een foutmelding ontvangt wanneer je een website probeert te bezoeken, Als ik op de link klik in uw post met de laptop werkt deze perfect. Hallo Manamana, kun je het volgende proberen om het probleem op te lossen. Vul je gebruikersnaam scooter blauw kenteken zonder rijbewijs e-mailadres in.

Auteur: Hinderikus
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen