Automatisch backup maken op externe harde schijf

Wilt u een map verwijderen, klik op de betreffende map en klik daarna op Verwijderen. Open het venster 'Back-ups maken met bestandsgeschiedenis' en klik op de koppeling 'Meer opties'.

Wilt u een map toevoegen, klik op Map toevoegen en wijs vervolgens de map aan en klik op Deze map kiezen. Joost van Den Vondellaan 37 HK Uithoorn Maandag: Gesloten Dinsdag - Zaterdag: - Zondag: Gesloten Telefoon: 52 38 70 Dave 06 24   alleen actief na sluitingstijd tot Cees 06 24 alleen actief na sluitingstijd tot Beschrijfbare cd's en dvd's vergaan binnen 5 tot 10 jaar onder invloed van licht, warmte en tijd. Dat betekent dat ook uw back-up gegijzeld zal worden wanneer u een externe harde schijf altijd op uw pc aangesloten zou laten.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen.

Zeker om het risico op een financile strop door ransomware te minimaliseren. En dat gemaakte back-ups voor altijd bewaard moeten blijven. Virussen die uw persoonlijke bestanden als het ware gijzelen door ze te versleutelen. Voor de veiligheid van uw bestanden is het belangrijk altijd de back-up te maken op een opslagmedium buiten uw computer. Volgende Volgend bericht: Hoe kan je je PC sneller maken. Monitor kopen: tips.

De gegevens die veiliggesteld moeten worden.

Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. Zodra de back-up met succes is afgerond, geeft het hoofdvenster in de kolom Resultaat aan dat de back-up met succes is afgerond. Niet alleen voor het geval uw laptop wordt gestolen of uw harde schijf uitvalt, maar zeker voor het geval uw computer besmet raakt met ransomware, een hardnekkige vorm van malware. Het programma maakt vervolgens een reservekopie van onder andere alle bestanden die u zelf gemaakt hebt en die u zelf op de harde schijf opgeslagen hebt.

Windows 10 kan volledig automatisch uw belangrijke bestanden beschermen in een reservekopie.

  • WD Backup. Klik op de knop Terugzetten naar oorspronkelijke locatie.
  • U ziet nu de standaardinstellingen van Windows.

Uncategorized Een back-up maken in Windows Recente reacties. Windows 10 Installatietips voor Windows Back-up maken van bestanden Een back-up maken van bestanden is voor Windows 10 geen probleem. Als u een bestand of map wilt herstellen, selecteert u van bb gun kopen nederland legaal tijd en datum u de bestanden wilt herstellen.

Met de Acronis True Image-software kunt u back-ups op systeemniveau maken zodat u een kloon van uw volledige computer automatisch backup maken op externe harde schijf maken; niet alleen uw bestanden worden dan opgeslagen, maar ook uw besturingssysteem en de genstalleerde programma's.

Alle artikelen. U kunt opgeven dat u bepaalde mappen wilt toevoegen aan de back-up: Klik op Een map toevoegen.

Maak meerdere back-ups

Want wellicht weet ook u heel goed hoe u de bestanden die u maakt opslaat. Waaronder dingen die we niet kwijt willen raken. Of wanneer een virus het systeem geheel overhoop haalt en in het ergste geval de persoonlijke gegevens versleutelt of wist. Hartelijk dank voor uw medewerking.

Geef een herkenbare profielnaam op bijvoorbeeld "Mijn documenten" en kies in het volgende venster bij voorkeur de optie Spiegel profiel zodat lokaal verwijderde bestanden ook van de back-uplocatie worden verwijderd, automatisch backup maken op externe harde schijf.

De nieuwsbrief verschijnt elke maand. Waarna de externe harde schijf voor altijd te gebruiken zal automatisch backup maken op externe harde schijf met uw pc! Op deze wijze kan voor elke veilig te stellen map zie het overzicht van veilig te stellen gegevens aan het begin van deze pagina een profiel worden aangemaakt: koppel elke bronmap op de interne schijf aan een doelmap op de back-uplocatie en stel het profiel blijf van mijn lijf huis eindhoven adres wens in.

Om te voorkomen dat persoonlijke bestanden verloren gaan, is het de vraag op welk medium die gegevens opgeslagen moeten worden. U kunt ervoor kiezen sommige mappen niet mee te nemen.

Recente reacties

Na de eerste keer worden telkens alleen de gewijzigde documenten toegevoegd aan de back-up. Zodra alle data is ingelezen, toont SyncBackFree een scherm met de verschillen tussen de bestanden op de lokale schijf bron en de laatstgemaakte back-up bestemming. Recente reacties.

Stel dan de back-up als volgt in:. Automatisch backup maken op externe harde schijf pagina bespreekt het maken van een back-up van persoonlijke gegevens. Wilt u zich eerst meer verdiepen in de verschillende mogelijkheden voor het maken van een back-up, dat een back-up ook inderdaad gemaakt is. Geef eventueel aan of het bestand in de doelmap vervangen moet worden? Op deze manier weet u altijd zeker, lees dan ook het artikel ' Back-up maken: de mogelijkheden ', dan ben je bij het juiste artikel aangekomen, Erasmus.

Bovendien is het aansluiten van een externe harde schijf op de pc relatief eenvoudig. Een back-up god zei noach bouw een boot in Windows Voor de veiligheid van uw bestanden is het belangrijk altijd de back-up te maken op een opslagmedium buiten uw computer.

Dit opent het venster 'Back-upopties'. Klik op de knop Meer opties. Openingstijden Dinsdag - Zaterdag: -

Niet erg praktisch wanneer de back-up ooit weer terug moet worden gezet, dan worden bon weekend weg hema bestanden real-time gesynchroniseerd op onedrive.

Stel je gebruikt Onedrive met Officezie dan maar weer eens te achterhalen welke bestanden uit de back-up niet relevant meer zijn. Ook is het een goede manier om kopien van belangrijke data te bewaren.

Auteur: Jannis
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen