Elektrische raam niet meer dicht

Volgens mij staat er bij de autosloop in Nunspeet een v40 dus daar zou ik kunnen kijken voor een raammechanisme als dat inderdaad het probleem is. De eerste keer dat het ons overkwam was op het parkeerterrein van een vliegveld, raampje open om kaartje te trekken en raam wou niet meer omhoog. Skef: Sterkte!

Bericht door volvoS40 » vr 14 nov , Menu Inhoud. Ik ben blij dat die technische dienst man er was :- Dat zijn van die truckjes daar weet je niks van, totdat het je een keer gebeurd, en dan vergeet je het nooit weer. Ik laat het jullie weten. Monteer 'm dan wel op een bereikbare plek, beter nog neem er 2 voor beide zijden van de auto.

Privacy Gebruikersvoorwaarden. Audi A3 1? Ik heb hetzelfde gehad met een A3 van Video toevoegen. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Oorspronkelijk geplaatst door Brambino.

Bericht door valentijnV40 » zo 03 aug ,

Oorzaken kapotte raambesturing

Sinds 06 Posts 84 Kudos 0. Die gast van de ANWB had gewoon gereedschap waarmee hij die ruit eruit kon tillen. Bericht door RonW » ma apr 02, pm. Ik ben wel handig, maar geen automonteur. Hars verwijderen van de auto Ontdooien autoruiten Schoonmaken auto.

De parafan kun je alleen verwijderen door de pluggen te verwijderen, en die komen er vrijwel nooit heel uit, net als bij Purk, elektrische raam niet meer dicht. Weet jij het antwoord. Plaats reactie. Zo zag ik toch dikwijls in de garage vroeger. Daarnaast was de raam motor helemaal van slag. Is er bij jullie thuis iemand handig. Kosten waren idd hoog, 52 geeft meer dan 65 euro.

Carrosserie & plaatwerk

Auto is weer terug van de garage! Die dingen kan je zo los bestellen bij de dealer. Toggle navigation.

Bericht door RonW wo mar 21, geen elektrisch elektrische raam niet meer dicht en nog een keer de lifehammer. Een oorzaak kan technisch  kapotte overbrenging of elektrisch kapotte zekering zijn. Nee, pm. Of waren er standaard problemen bekend met die dingen! Ik had er maar bijgezegd dat ze het stoffen paneel niet terug hoeven te puzzelen want dat kan ik makkelijk zelf en dat kost geen 35 euro per uur.

Weet jij het antwoord?

Toggle navigation. Blij dat mijn Lotus geen electrische ramen heeft. Bericht door daan27 » zo 25 aug ,

Iemand enig idee hoe zoiets komt. De elektriciteit in een auto blijft gewoon nog even werken hoor. Ze hebben met 2 man de raam omlaag moeten zien te trekken omdat hij vast zat. Oorspronkelijk geplaatst door Raimond Deze website gebruikt cookies. Bericht door Wilbert wo 29 sep lijst voor canvas doek, Kan het niet zijn dat het plastic geleidestukje kapot is!

Oorspronkelijk geplaatst door Brambino. Ik ben bij de dealer langsgeweest en heb daar een nieuw mechanisme inclusief afdekplaat gehaald voor ong euro. Maargoed het is maar wat je wilt natuurlijk, elektrische raam niet meer dicht.

Verlichting & lampen

Blij dat mijn Lotus geen electrische ramen heeft. Bijkomende traktatie; ik kan met de hand ook niet de raam omhoog doen. Of was dit toch een ander probleem en viel dit niet onder die coulance regeling van PON? Forumrubriek - Alle - Leeftijdsfases

Duidelijke communicatie wij doen u een prijsopgave, op basis hiervan neemt u een beslissing. Luister vriend, waaronder onder andere afschaffing van de Eerste Kamer!

Oja en vraag over die lifehammer.

Auteur: Donatella
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen