Goodyear efficientgrip performance test

Ben ook heel Het model is ongetwijfeld de beste keuze voor autorijders die van een band niet alleen de veiligheid en het rijcomfort maar ook maximale prestaties op variërende ondergrond en bij vaak moeilijke weersomstandigheden verwachten.

Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Die zal automatisch op het juiste moment en met maximale kracht zal remmen. Voorheen had ik een mid-optimistische kijk op het bedrijf van Goodyear banden. Datum beoordeling 9 augustus Dat zijn banden met een veel zachtere rubbersamenstelling.

De firma produceert niet alleen de banden voor auto's maar ook voor vliegtuigen, industriemachines, rubberen slangen en zolen.

Firestone Goodyear efficientgrip performance test. Franstalige versie. Op droog asfalt hebben het probleem alleen harde banden met de verkeerde rubbermengsel maar die hebben een lange levensduurof oude banden. Blijf op de hoogte en vind ons leuk op de meest populaire sociale netwerken? Datum beoordeling 24 augustus Ik moet toegeven dat het risico afbetaald.

  • Het is en blijft je enige contact met de weg
  • Door John 12 uur geleden. Datum beoordeling 13 augustus

GoodYear EfficientGrip Performance voor 14 inch velgen

Tot de voordelen van de band behoort ook een korte remweg waardoor men zich in een auto voorzien van Goodyear Efficientgrip Performance ons echt veilig kunnen voelen. All season banden. Retour e-mailadres:. Laag geluidsniveau, volledig voorspelbaar gedrag, uitstekend wegcontact. Eerste constatering: de EfficientGrip Performance biedt inderdaad een goede grip op nat wegdek.

Comfort demping Goodyear ongelijkheden, zoals winterbanden, dus merkbaar beter dan de zomerbanden.

De totale afstand gereden door onze klanten is km. Maar toen ik ze verhoogde naar 2. Bericht door rezulteo 14 mei B 99pk. Mijn auto staat perfect op de fabrieksinstellingen! Op de Ring heb ik er 1.

Goodyear EfficientGrip Performance

Laatste reviews: Reviews per pagina: 5 5 10 25 50 Bestelnummer: Achternaam of BTW-nummer:. Deze banden passen goed bij mijn auto, ze rijden rustig en hebben goede grip. Buddha zat ook altijd, niks mis mee

De gegevens over de band worden verzameld voor dagen verzameld, goodyear efficientgrip performance test. Meningen over banden Boven Algemeen 7,0 Geluid 8,0 Grip 7,0 Comfort 8,0. Eigenschappen die scoren De Goodyear EfficientGrip Performance heeft veel goede eigenschappen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Datum beoordeling 12 augustus Algemene Verkoopvoorwaarden Verzendkosten Orderuitvoering Afleveringstijd.

GoodYear EfficientGrip voor 15 inch velgen

Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Verzendkosten Levertijd. Maar daarvoor zijn het niet de beste rijdersbanden al zweren er toch velen bij de Pilot Sport plus semi's Goodyear Efficientgrip Performance beschrijving De band heeft de hoge "A" score in de categorie grip op nat wegdek.

Maar je hebt volledig gelijk, die goedkope banden ziet geen enkele buurman!

  • Slijtvast zijn ze zeker!
  • Opel Combo 4x4: extra grip op de busjesmarkt.
  • GoodYear mag terecht trots zijn op deze band.
  • Nu kort.

Stuur ons een e-mail. Artikelen Onze databank met recensie's is een van de grootste op internet in Nederland. Bericht: Beschikbaarheid:. Als je weet dat een M3 1. De rijdmogelijkheden compenseren meerdere malen gemiddelde look. Het hele Europa door vindt u de bestuurders die banden van Oponeo gebruiken. Dus die slijten veel sneller. Kies uw auto. Door John 12 uur geleden, goodyear efficientgrip performance test.

Welke bandenmaat zoek je?

Door John 12 uur geleden. Hoe de juiste bandenspanning mijn T Sport compleet transformeerde Kwijl mee op het lekkers van het Concours d'Elegance Autofans Tour De foto's!

De zachte zijkanten maken het mogelijk om de auto zijdelings met de hand te laten rijden, wat op het eerste gezicht een nadeel lijkt, maar zelfs bij zeer scherpe bochten voel je dat de band stevig aan het wegdek blijft kleven.

Band naam: Maat: Indices: Prijs: Aantal:. Ik ben van mening dat er eigenlijk toch geen slechte banden meer gemaakt worden Chinese daargelaten uiteraard. Artikelen Onze databank met recensie's is een van de grootste op internet in Nederland! Geluidsniveau is algemeen laag.

Auteur: Jaydan
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen