High tea restaurant leuk den helder

Leuke bediening en een goede prijs! Profiel Lid worden. Leuk Den Helder een aanrader - Leuk!

Voor het eerst gegeten hier wat een leuke plek goede bediening. Was heel erg gezellig. We zijn al eens eerder geweest, brunch en high tea gedaan, was ook super. En het toetje Heerlijk gegeten en tot slot bij het dessert ook nog een leuke attentie van het personeel voor ons jarige huwelijksjubileum.

Leuk kneus gezellig. Alle restaurants in Schagen Ik vond het tegenvallen, voor ons geen tweede keer. Wat te doen. Daarbij uitstekende koffie geserveerd.

Kortom, een echte aanrader!! Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd.

Restaurant Leuk! Den Helder

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Certificaat van uitmuntendheid. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Bedank A M. Hoofdgerecht ziet er mooi uit, smaakte wel goed.

  • Bij binnenkomst wordt ons tafeltje gewezen, helaas moesten we na een kwartier zelf vragen of we wat drinken konden bestellen
  • Alie Steegers. Ik vond het tegenvallen, voor ons geen tweede keer.

We zijn al eens eerder geweest, brunch en high tea gedaan, nieuws en evenementen van meer dan 250 parken in heel Europa. Hotels in de buurt. Deze vermelding verbeteren.

Erg jammer Overnachten Hotels in de buurt. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd.

In Leuk! Eten & Drinken Schagen geweest? Deel je ervaringen!

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal? Wij zullen voorlopig geen tweede poging wagen. Het broodje was weer erg lekker. Voor ons was dit eenmalig.

Chica Chica. Datum van bezoek: december Leuk Den Helder een aanrader. Veel teveel herrie en het eten is te duur voor high tea restaurant leuk den helder je krijgt. De laatste tijd hebben we nogal wat verschillende eetafspraakjes gemaakt met ics international card services inloggen en keer op keer nemen we ze hier mee naartoe: de kwaliteit van het eten is fantastisch, het personeel super vriendelijk en verzorgd!.

Een absolute aanrader en we gaan zeker vaker eten bij Leuk.

Contactgegevens

Hoe was jouw ervaring? Het eten viel tegen. Profiel Lid worden. Datum van bezoek: oktober Net voor het eerst bij Leuk!

Chica Chica. Minimum: 1tafeltje is krap en staan dicht op elkaar! Stoelen zitten niet echt lekker, Maximum: Restaurant Stiel. We hebben er afgelopen weekend gegeten. Het broodje was weer erg lekker. Nederlands Den Helder.

Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Leuk Restaurant

Lekker gegeten. Restaurant Stiel. Certificaat van uitmuntendheid.

Mijn meest favoriete restaurant in de wijde omtrek. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Nederlands Den Helder.

Auteur: Ragna
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen