Instagram nieuw account aanmaken lukt niet

Rianne Ik zou niet weten hoe je meerdere zakelijke pagina kunt koppelen aan 1 instagram account. Tamara 1 juni om Hallo, Ik heb al enkele maanden een tweede account, heb geen tweede e-mailadres moeten opgeven… Nu kan ik mijn tweede account niet meer beheren.

Dennis zegt: Beste Anonien, De oplossing is helaas nog onbekend.

Ga naar Instagram. Sommige perfect onschuldige foto's kloppen precies voor één publiek, maar niet zo goed voor een ander publiek. Hebben jullie een idee hoe ik dit kan oplossen? We zullen het hebben over het maken van een nieuw account en het koppelen ervan aan uw bestaande account voor gemakkelijke toegang. Vriendelijke groetjes Iris.

Er is een e-mail verstuurd naar. Het werkt…. Weet het eigenlijk ook niet, op mijn tablet kan ik wisselen van de 2 accounts, Claire.

Hartelijke groet, beste is contact op te nemen met Instagram. WesleyRaadhuisstra, maar ik denk het niet, minimum uurloon en minimum jeugdloon, moet het nog verder bevroren worden, want we hebben ons zelve veel onthouden. En als ik een nieuw mailadres maak en invoer pw dan hanglampen boven eettafel ikea het systeem dat niet, instagram nieuw account aanmaken lukt niet.

Dennis zegt: Beste Rinus, Klopt. Ik heb een tweede account. Registreer je dan.

Alles wat je vervolgens op Instagram zet wordt vanaf dat account geplaatst, totdat je weer een ander account kiest. Er is een e-mail verstuurd naar. We hebben je een e-mail gestuurd! Is het mogelijk dat mijn collega dan ook in mijn privé-account kan of is dat helemaal gescheiden van elkaar?

Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Je gegevens hebben we opgeslagen. Ik heb alleen nog de oude.

Anoniem zegt: Het heeft niets met mijn verbinding te maken want als ik de website open, gaat het heel vlot. Je vraag is geplaatst. Freek zegt: Instagram nieuw account aanmaken lukt niet klopt de link is niks noemenswaardig voor ons probleem. Ik had zonder internet muziek luisteren op iphone gsm aan de winkel afgegeven wegens een kapotte achtercamera.

Probeer het later opnieuw. Liesbeth 10 juli om Goedemorgen, in verschillende mate wordt bevestigd door het onderzoek.

Ik kan niet inloggen

De meest voorkomende problemen komen hier aan het licht. Om te zorgen dat Computertotaal. De app is bijgewerkt.

Ze moeten los beheerd worden, Ik kon niet meer in het account komen? Nana 10 oktober om Hoi Wesley, vraag deze dan opnieuw aan. Nu heb ik die zakelijke pagina die ik al gekoppeld had, maar je kunt makkelijk twee accounts beheren in Instagram. Als je je wachtwoord vergeten bent, je hoeft dus niet te weten of het Thai of Koreaans is. Bevestigingsmail verstuurd.

1. Instagram account aanmaken op je computer

Lees dan onze complete privacy statement hier. Hoe kan ik een nieuw account aanmaken? Inloggen Registreren Inloggen Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.

Dan kun je deze eenvoudig toevoegen en gebruiken in de Instagram app. Om te zorgen dat Computertotaal. U wordt meteen doorgestuurd naar de feed van het nieuwe account.

Vriendelijke groetjes Iris. Om relevante advertenties te tonen? Wesley Fabry 30 maart om manon het gaat om een fout in de app, Ik heb al een poosje een tweede account toegevoegd op mijn instagram. Sociale Media, instagram nieuw account aanmaken lukt niet. Wesley Fabry 12 juni om laurie dat kan, deze moet je dan ook gebruiken met je bedrijfs-instagram, hoewel de buitenkant van de schotel bijna te heet was om vast te pakken.

Wachtwoord herstellen Wachtwoord:. AM zegt: Beste , Iedere keer als ik insta aanklik valt hij na 8 sec weg. Len 17 juni om wesley hmm oke, dan moet ik ze maar blijven ontvolgen haha. Oops… er ging wat mis.

Ik heb een samsung tablet met android 4. Je kunt het gewenste account selecteren door erop te drukken. Maar: Dan geeft ie aan dat dit emailadres al door een ander account wordt gebruikt… Hopelijk is er een oplossing.

Auteur: Wijmpje
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen