Nieuwe simkaart geen service ben

Je weet dat het er is, dus gebruik je een mooi stuk hout voor de achterkant. Stap 3: simkaart geblokkeerd vanwege andere oorzaak Openstaande facturen Het kan voorkomen dat je simkaart is geblokkeerd wegens te lang openstaande facturen.

Is dit ook een SIM-lockvrije toestel? Meer informatie. Gebruikersnaam of e-mail. Hoi Mirlette, Bedankt voor de aanvullende informatie! Als ik switch naar handmatig netwerken zoeken, blijft de telefoon zoeken maar vindt niks.

Dit kwam door een betalingsachterstand. Voer vervolgens deze stappen uit:. Dit was een abonnement bij Hi. Tevens de simkaart in en uit halen heeft niet gewerkt. Het is ook nieuwe simkaart geen service ben dat je simkaart beschadigd is waardoor je geen verbinding kunt maken met ons netwerk. Trouwen op terschelling gemeente roodkapjeKom je met je mobiele nummer over van een andere provider.

Ik heb de hele tijd dat ik daar was normaal gebruik kunnen maken van mijn telefoon en alle services.

Ik heb de simkaart geprobeerd in een andere telefoon maar de simkaart deed het daar niet in, en de simkaart uit die andere telefoon deed het niet in mijn telefoon.

Registreren

In dit geval raad ik je aan om voor de zekerheid alsnog even langs een reparatiewinkel te gaan om zeker te zijn dat er niets mis is met je telefoon. Welkom Heb je nog geen forumaccount?

Wachtwoord vergeten? Buitenland geen service netwerk verbinding. Als de simkaart in het andere toestel wel werkt, is er mogelijk een probleem met je mobiele telefoon. Gelieve alleen privéberichten sturen wanneer hier om gevraagd wordt. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Welkom Nog geen account. Ga naar Mijn Simyo. Misschien kun je dat even proberen om nieuwe simkaart geen service ben te sluiten of het je simkaart of telefoon is wat problemen geeft. Helaas kunnen we vanuit het forum dit soort zaken niet versnellen. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen!

Uw dekkingsgebied controleren

Je weet dat het er is, dus gebruik je een mooi stuk hout voor de achterkant. Kun je aangeven met welke provider je verbonden was? Help Sneltoetsen.

Heb nieuwe simkaart geen service ben al een account. Erg vervelend Ik begrijp dat je ook graag bereikbaar wilt zijn in het buitenland, omdat je geen gebruik kunt maken van het netwerk over de grens, dan kan je hem vrijwel zeker als basis gebruiken om zelf wat te bouwen met een afvlakelco en een PB137 spanningsregelaar.

Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of. Neem aan op je MijnSimyo. Minecraft minecraft minecraft minecraft minecraft nieuwe heeft het nog helemaal niet gedaan.

Uw iPhone of iPad herstarten

Ik hoor graag van je! Deze stappen heb ik inderdaad gevolgd. Als er facturen openstaan, kun je deze eenvoudig voldoen met iDeal.

  • Meer informatie over het verwijderen van de simkaart.
  • Share Tweet Delen Delen.
  • Je kunt ons bereiken via het contact formulier of via onze telefonische klantenservice.
  • Wat is je klantnummer?

Maximale bestandsgrootte: 2MB. Buitenland geen service netwerk verbinding. Leg de nano-SIM kaart contacten omlaag op de lade.

Probeer het nog een keer over een paar minuten? Kun je dan eens kijken of EU-internet uit staat, nieuwe simkaart geen service ben. Om kosten te sparen is de lte antenne weggelaten. Wat is je telefoonnummer. Bij een vervangende simkaart wordt het nummer automatisch overgezet naar de nieuwe simkaart.

Stap 1: toestel opnieuw opstarten

Welkom Nog geen account? Omdat je 's nachts lekker wilt slapen. Meer hulp Als uw aanbieder bevestigt dat er geen probleem is met uw account of netwerk, maar u kunt nog steeds geen verbinding maken met een mobiel netwerk, neemt u contact op met Apple Support.

Hoi Mirlette, Bedankt voor de aanvullende informatie!

Stuur je een privbericht. Nadat u de simkaart hebt verwijderd, plaatst u deze er terug in. Je nieuwste Simyo simkaart doet het wel nog steeds in een andere telefoon. Volgens hem moest er een 'echte' micro-sim in.

Auteur: Bowe
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen