Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop theater

Super leuk boekje. Ons kleinkind moet ervreselijk om lachen. De kinderen van mijn klas gr3 vonden hem zo leuk, dat ik hem voor moest blijven lezen.

De soorten poep van allerlei dieren komen voorbij. Grappig Goede vlotte verhaallijn, weinig tekst wat precies goed is voor jonge peuters. NK21 4 juni Ik raad dit product aan. Dit boek een aanrader is voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 tot 5 jaar. VDS 31 oktober Ik raad dit product aan.

Ik ben nu 20 jaar en studeer dit jaar af als kleuterleidster.

Leuk boek, mijn dochter kon het al snel helemaal zelf lezen. Dit boek een aanrader is voor kinderen in de leeftijdscategorie 2 tot 5 jaar. Een heel gezellig bus van amsterdam naar barcelona voor kinderen vanaf 4 jaar. Een leuk boek om de allerkleinsten te boeien met het onderwerp 'op het potje gaan'!

We hebben een hoop boeken liggen maar dit is HT boek waar ons zoontje van 2 elke avond naar vraagt. Op een grappige manier wordt er verteld.

Grappig,erg leuk boek.

Hét boekingsbureau voor theater voor peuters, kleuters en hun ouders!

Een echte aanrader! Mijn kleine vriend oppaskind wilde het boekje steeds maar weer lezen, hij kon er geen genoeg van krijgen. Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft In eerste instantie denk je, moet dat nou over poep, maar bij het verder lezen een ontzettend leuk boekje, vooral voor de kinderen die in de poep en pies fase zitten.

Spannend Grappig Fantasierijk Mooi vormgegeven. Kortom ook een leuk boek voor de kleinere peuters.

  • Die vinden het boek geweldig! Reviews Schrijf een review.
  • Ze kent de tekst helemaal uit haar hoofd.

Hij blijft het ontzettend leuk vinden. Super leuk boekje om ondeugend aan je kleinkinderen voor te lezen en te bekijken. Kaatje 1 december Ik raad dit product aan. We hebben die boek al anderhalf jaar, zeer licht en stijlvol ontworpen. Alleen het woord poep al en ze liggen helemaal in een deuk. Leuk boekje wat ik vroeger met plezier las.

Samenvatting

Om het winkelen via libris. Ze vinden het razend interessant zo'n boek over poep! En het poepen wordt heerlijk uit de taboe gehaald.

Dordrecht 8 oktober Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft briljant!!. Heel grappig. En als het woord 'kop' gebruikt wordt maakt niet uit in welk verband dan wordt dat aangevuld met 'epoept'. Auteur: Werner Holzwarth Wolf Erlbruch? Iedere keer hoor je de kinderen weer lachen als de juf de geluiden camping aan het water brabant de poepjes van verschillende dieren na doet.

Laatst bekeken artikelen

Leuk boekje wat ik vroeger met plezier las. Ik kom als pabo-student veel in aanraking met dit boek. Ook heel leuk om als cadeau te geven!

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Hij had het er toen al over dat hij een heel grappige papa wilde zijn die altijd sporten en toch niet afvallen maakte met zijn kind. In zakformaat superhandig mee te nemen in je tas; in blokformaat mooi om kinderen zelf in te laten lezen en in groot formaat prachtig om uit voor te lezen, met typestemmetjes natuurlijk.

Nee hoor, ik doe dat zo Erg grappig boek. Wil het steeds weer opnieuw horen. In zou aanraden de grotere uitvoering te kopen.

HILARISCHE SLAPSTICKVOORSTELLING

Spannend Grappig Leerzaam Fantasierijk Mooi vormgegeven. Het kinderboek is heel grappig voor kleine kinderen in de leeftijd van 3 jaar en ouder.

Leuk voorleesboek voor je peuter. Het is een fantastisch boek waar de kinderen op school echt weg van zijn.

Poep spreekt altijd aan. Die heeft werkelijk in een deuk gelegen! Vooral handig is het kleine formaat waardoor je het makkelijk kunt meenemen in je tas en overal kunt lezen.

Auteur: Mientje
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen