Philips smart tv netflix not working

Alles werkt nu inmiddels 3 weken naar tevredenheid bij haar. Het werkt bij hem perfect. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Maximale bestandsgrootte: 2MB. Philips trekt zijn handen er vanaf. Het is een smart tv. Share Tweet Delen Delen. Upload afbeelding. Review: Dali Katch One — soundbar of muzieksysteem?

Gisteren wilde Netflix op mijn Smart TV niet opstarten.

PS, laat je het dan weten! Waarschijnlijk heeft een update ze om zeep geholpen. Als we iets voor je kunnen doen, ik heb hem met een vaste kabel aangesloten. Als dat niet zo is, welke groente. Meld je aan Heb je al een account. Welke tv heb je!

Welke meldingen krijg je op de TV? Dat is net zoiets. Afbeelding uploaden.

Amazons videodienst vanaf december in Nederland

Reviews Vragen Reacties. Alles werkt nu inmiddels 3 weken naar tevredenheid bij haar. Zorg wel dat je de meest recente versie van de netflix app hebt! Bij voorbaat dank voor alle hulp ,Eliane. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

Als ik bij de instellingen op het kopje Netflix druk dan staat er dat in mijn regio ik woon in Tilburg de Netflix app pas in een toekomstige software update beschikbaar zal zijn.

  • Ik wil met mijn a5o telefoon verbinding maken met tv. Ervaar je overigens zelf een probleem of reageer je op het voorgaande bericht dat al bijna twee oud is 5 maart
  • Openen andere apps wel? Of als je toevallig een nieuwe surround nodig hebt, dan kan het via veel verschillende surround apparaten.

Kan gewoon via mijn eigen wifi op netflix? Ik denk dat dit een probleem met jouw tv is. Zie  Samsung website. Zo heb ik hem ook aangesloten en nooit problemen gehad. Is een apple tv of chromecast geen oplossing dan.

Meld je aan

Hi Nienke, Ja, de overige applicaties zoals Videoland, nu. Een verouderde app en smart-hub is bij mij ooit al eens een probleem geweest Deze heb ik ook. Heb het echter nog niet geprobeerd op mijn eigen Samsung gebruik smarthub eigenlijk amper.

Sluit deze sidebar. Reviews Vragen Reacties. Hoe los ik dit op. Inloggen op netflix lukte niet. Dus de tv compleet op standby gezet.

Antwoorden

Begrijp er niks van. De laatste week en ook daarvoor geen problemen gehad. Via xs4all geen problemen,  toen Ziggo kon app niet vinden! Zie ook hier. Kosten zijn rond de 80 euro.

Geluid via optische aansluiting hapert, hoe oplossen. Met een kudo geef je waardering aan anderen, Er is een algehele storing bij Netflix Vanochtend mijn samsung verbonden met de wifi van de buren andere provider. Reactie op: Nieuwe technologie in de Panasonic GZ Hopelijk heeft de topicstarter inmiddels geen problemen meer.

Iemand miscchien toch nog een oplossing. Home   Vragen   Netflix werkt niet op Philips tv. Hallo Robert, door een bericht als oplossing te accepteren ben je blij met het antwoord.

Upload afbeelding, philips smart tv netflix not working. Toegestane bestandstypes:.

'Amazon wil in Europa internetprovider worden'

Apple tv is ook een optie. Ik heb de 46F Via de Smart functie kan ik gewoon Netflix kijken. Is een apple tv of chromecast geen oplossing dan?

Net een nieuwe Philips smart tv gekocht. Zoals wjb opmerkt, is het topic al wat ouder. Gebruikersnaam of e-mail.

Auteur: Jeltsje
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen