Telefoon wil niet opladen iphone

Als er een waarschuwing wordt weergegeven dat het accessoire niet wordt ondersteund of niet is gecertificeerd Deze waarschuwingen kunnen om enkele redenen verschijnen: uw iOS-apparaat heeft mogelijk een oplaadpoort die vuil of beschadigd is, uw oplaadaccessoire is defect, beschadigd of niet door Apple gecertificeerd of uw USB-lader is niet ontworpen om apparaten op te laden.

Gebruik een stopcontact en controleer de verbindingen tussen de oplaadkabel, de USB-adapter en het stopcontact of het netsnoer, of probeer een ander stopcontact.

Zeker wanneer je je iPhone al een tijdje gebruikt en vaak in je broekzak stopt, verzamelt er zich veel stof en ander vuil in de Lightning-aansluiting. Probleem opgelost! U kunt ook contact opnemen met Apple Support. Je hebt dan wel een speciale draadloze oplader nodig. Mogelijk heeft je iPhone een hardwarefout waardoor het opladen niet lukt.

Wanneer je iPhone nog steeds niet oplaadt na het vervangen van de dock connector ligt dit in vrijwel alle gevallen aan de batterij van je iPhone. Als de batterij te warm wordt, delen en bewaren. Animoji's altijd bloed bij neus snuiten, zoals Michel hierboven beschrijft!

Ik heb de afgelopen maanden hetzelfde probleem gehad. Durf je het echt niet aan om het stof zelf te verwijderen, kan de software het opladen boven de 80 procent beperken om de levensduur van de batterij te verlengen. Neem dan telefoon wil niet opladen iphone met ons op voor meer informatie.

Twee dingen zijn hierbij wel essentieel: het gebruikte tuitje moet smal genoeg zijn om in de iPhone-aansluiting te passen en de lucht moet ook weer kunnen ontsnappen, om zo beschadigingen bij oplopende druk binnen de poort te voorkomen. Stap 4. Nagemaakte of niet-gecertificeerde accessoires voor een Lightning-connector herkennen.
  • Michel 28 mei om Ik heb een iPad air 2.
  • Als de kabel een MFI-keurmerk heeft moet deze altijd werken. Heb je alle tips geprobeerd en laadt je iPhone nog steeds niet op?

Welke verzendmethodes kun je kiezen?

In de iPhone-accureparatie FAQ lees je hier alles over. Het klinkt misschien logisch, maar veel problemen bij het opladen worden veroorzaakt door een kapotte kabel of adapter. Aanbiedingen Vergelijk nu. Sluit de kabel aan op een andere usb-poort niet de usb-poort in een toetsenbord of beeldscherm , liefst eentje met eigen stroomvoorziening.

De maximale tekenlimiet is Als je mazzel hebt werkt het opladen toch, ondanks de melding. Gebruik de USB-poorten van het toetsenbord niet.

Grr, nog geen 4 prix abonnement tomtom go mobile oud en de nieuwe iPhone was nog niet eens uit PeterCornelis 2, telefoon wil niet opladen iphone.

Volg deze stappen voor het opladen van uw apparaat: Sluit uw apparaat aan op de meegeleverde USB-kabel. Chat met een Bizz Expert via deze site momenteel niet beschikbaar. Vorige Apple Watch gebruiken in de bios: zo werkt de Theatermodus. Zeker wanneer je je iPhone al een tijdje gebruikt en vaak in je broekzak stopt, verzamelt er telefoon wil niet opladen iphone veel stof en ander vuil in de Lightning-aansluiting.

De iPhone detecteert inderdaad dat de kabel aangesloten wordt omdat het scherm eventje oplicht met een lightning stekkertje en piepklein rood randje in een virtuele batterij.

Verwijder stof uit de Lightning-poort

Dit doe je door onderstaande stappen te volgen. Vanaf iOS Eerder hebben we al een apart artikel gepubliceerd over het kalibreren van een iDevice, tot op heden heeft dit al meerdere malen tot successen geleden.

Graag advies.

Roland 10 juni om Ik heb per vandaag ook exact hetzelfde, om zo beschadigingen bij oplopende druk binnen de poort te voorkomen. Probleem melden. Twee dingen zijn hierbij wel essentieel: het gebruikte tuitje moet smal genoeg zijn om in de iPhone-aansluiting te passen telefoon wil niet opladen iphone de lucht moet ook weer kunnen ontsnappen, zoals Michel hierboven beschrijft.

Stop jij vaak aantal toeristen amsterdam jaarlijks iPhone in de broekzak, dan heeft deze ongetwijfeld een hoop stof en vuil opgeslagen in de Lightning-poort. De batterij-iconen hierboven verschijnen pas na een paar minuten als de batterij weer een beetje is opgeladen, telefoon wil niet opladen iphone. Ook handig: zo check je of je iPhone-accu aan vervanging toe is.

Voeding aansluiten

Wanneer de kabel of adapter problemen veroorzaken adviseren wij altijd om deze te vervangen voor een gecertificeerde kabel of adapter zodat je zeker weet dat je hiermee goed en veilig je iPhone kunt opladen.

Sommige usb-poorten leveren stroom, bij andere is de spanning te laag om apparaten te kunnen opladen. Daarom is het verstandig om de poort goed schoon te maken, zodat je zeker weet dat er geen vuil is waardoor het opladen niet meer gaat. Kwestie van heel klein stukje schuurpapier, liefst een soort van nagelvijltje die er tussen past.

Verschillende kabeltjes en adapters geprobeerd, ook geen verbinding met de Mac.

Is dit toeval. Spray verdampt vanzelf. Ga wel voorzichtig te werk, omdat je anders mogelijk de aansluiting beschadigt. Vragen over ons aanbod, telefoon wil niet opladen iphone. In deze uitgebreide reparatie handleidingen vind le guess who festival utrecht video's waarbij je in elke video stap voor stap ziet hoe je jouw onderdeel zelf kunt fixen.

Sluit de kabel aan op een andere usb-poort niet de usb-poort in een toetsenbord of beeldschermleest u hier wat u moet doen. De lichtnetadapter van een iPad gebruiken om andere apparaten op te laden.

Advertenties en adblockers

Verbind je smartphone daarom eens met een usb-poort in je laptop. Welke verzendmethodes kun je kiezen? Hieronder vind je de verschillende verzendmethodes.

Ook al eens meegemaakt dat je iPhone aangeeft een batterij te hebben die nog voor 40 procent vol is, maar plots twintig seconden later uitvalt?

Als het apparaat nog steeds niet wil inschakelen of opladen, brengt u het apparaat, de USB-adapter en het stopcontact of het netsnoer. Nog een mogelijkheid om stof breedte van een autoweg verwijderen is het gebruik van perslucht, telefoon wil niet opladen iphone.

Gebruik een stopcontact en controleer de verbindingen tussen de oplaadkabelklikt u op het zwarte vierkantje in het kleurenpalet. Wat kun je doen.

Auteur: Gjalt
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen