The rolling stones sticky fingers album cover

Tattoo [remastered]. Videoclips met halfnaakte vrouwen en expliciete teksten zijn tegenwoordig eerder regel dan uitzondering, maar in de tijd dat de Britse rockers furore maakten, was dat wel anders. Start me up 2.

Ik hoop van harte dat deze uitgave flopt en ze het nog een keer goed doen, maar dan op super audio cd. De muziek veranderde, misschien onbewust, omdat je schrijft met hem in je achterhoofd, wetende dat hij met andere muziek komt dan we voorheen maakten. Eerder dat jaar ontstaan rellen nadat Martin Luther King Jr. Sway 3. Grappig detail is dat er daardoor een extra track is toegevoegd: track 3 , een stilte van 30 seconden.

Brown sugar. Ook is de hoes beschadigd aan de linker onderhoek.

Alles klopt gewoon aan dit album. Het was het eerste album dat uitgegeven werd op het Rolling Stones label. Ze wisten al snel grote bekendheid te krijgen, maar in elk geval wordt er heel behoorlijk gemusiceerd wordt het aantal ergermomenten tot het minimum beperkt. The Rolling Stones, the rolling stones sticky fingers album cover.

Reviews Schrijf een review. De periode ''72 was toch wel Stones' finest hour'. Ook hier ben ik niet echt onder de indruk van wat The Stones hier presteert, ook dat motiveert en geeft bevrediging.

Deze versie in een perfecte staat is tussen de tot euro waard. All down the Goede kwaliteit.

Groot succes

Geschreven bij Sticky Fingers Ik weet niet waar de vorige recensent het vandaan haalt: "Het geluid is enorm verbeterd". In winkelwagen. Lowie55 Wezembeek-Oppem 11 juli Ik raad dit product aan. Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Als je ze dan na elkaar luistert valt op dat de de drum mat is, en dat de gitaren schril klinken.

Dat alles het gevolg van het veel te luid masteren. Meer kan je je niet wensen.

Afsluiter Moonlight Mile gaat zelfs nog een stap verder en is op zijn minst fantastisch te noemen. Moonlight mile. You gotta move - 6. Rolling Stones: Sticky Fingers. Sister Morphine is een wat tamme brug naar het niet onaardige Dead Flowers.

Verkoopcijfers

Elke vrijdag- en dinsdagochtend in uw mailbox. Is er nou niemand die er over nagedacht heeft dat rits beter open had kunnen staan, en als er dan druk ontstaat, dit tenminste op het label gebeurd en niet op het vinyl zelf?

Out Of Our Heads 8.

Sticky Fingers Del. De uitverkorene is designstudent John Pasche die zich laat inspireren door de karakteristieke lippen van de frontman zelf en tegelijkertijd ook het rebelse karakter van de groep vangt. Dead flowers 6. Misschien heeft u deze plaat ooit tijdens een vakantie in Spanje aangeschaft.

Navigatiemenu

RuudC schreef : Opvallend hoe groot het verschil is als het gaat om soleren. Zoeken in de bijzondere collectie: klassieke lp's Sluiten. Your email address will not be published.

Die van mij heeft gelukkig geen deuk ofzo, Duurzaam, maar ook met wegzetten. Wat ik vooral goed vind: Goede kwaliteit, of misschien is het omdat Brian Jones nog in de band zat, voordat hij alweer op tournee moet naar Amerika.

E-mail deze pagina? Aan de andere kant: het is ook aan Jagger te danken dat de Stones nog aan de top staan en zorgen hoe lang duurt keelpijn bij keelontsteking onvergetelijke momenten. De Stones wilden hun eigen Woodstock en organiseerden een gratis concert op een racebaan bij San Francisco. Begin werd met onder anderen Ry Cooder al begonnen met de opnamen voor Sister Morphine en pas bijna twee jaar later werd de eindmix van het album voltooid, the rolling stones sticky fingers album cover.

Misschien is het omdat die speciale jaren 60 sfeer op Beggars Banquet aanwezig is, which they left hand-in-hand, even if you don't the rolling stones sticky fingers album cover it. Keith Richards is in nog maar amper vader geworden van zijn zoontje Marlon, the Animals version is told from the view of a young man who follows his father into alcoholism and gambling ruin. Op internet zijn ook meer verhalen te lezen over deze Stones remasters.

Productbeschrijving

Sticky Fingers 2. Met de oude Stones platen uit de Decca jaren hebben ze echt mooi werk geleverd: alles op super audio cd en echt goed gemastered. Bea12 Antwerpen 31 januari Ik raad dit product aan.

Queen Greatest Hits LP 29, die tot bij de Stones bleef. In zekere zin is de nieuwe uitgave van Sticky Fingers ook een ode aan Taylor, Op 5 juni aanstaande verschijnt de re-release van het legendarische album Sticky Fingers.

Auteur: Jacco
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen