Garage te koop eindhoven

Onder appartementencomplex gelegen ruime garage box. Kaakstraat ca. Bij allsafe mini opslag in zwolle

Download de applicatie. Huuropbrengst voor de 4 units tezamen p. Garagebox en opslagruimte Eindhoven 2 garageboxen zijn vrij gekomen voor verhuur, verhuur per stuk of per 2 mogelijk. Nette garagebox zonder elektra in prima staat, gelegen aan overzichtelijk pleintje met verlichting tussen woonhuizen. X x Ontvang de laatste woningen per e-mail.

Inloggen Account aanmaken Portefeuille Mail relatie. Alex Reijnders. Indeling: begane grond. Deze presentatie is met zorg samengesteld uit informatie die van de aanbieder van het beleggingspand afkomstig is. Geen voorkeur.

Zie omschrijving. Afmeting: ± 2,

Geen garageboxen gevonden

Per ; ruime garagebox te huur in Eindhoven Noord Per 20 aug. Telefoon optioneel. Verkoopstatus Alle panden Te koop Optie Verkocht. Mijn portefeuille inzien Mijn portefeuille inzien Klik op de knop om uw portefeuille in te zien.

Duur: overeenkomst is aangegaan voor de duur van 12 maanden, ingaande op 1 november en eindigende op 31 oktober en loop voor onbepaalde tijd door. Van boxcomplex. Extra brede woonk.

  • De garagebox is voorzien van een betonvloer, halfsteense muren Mijn meldingen beheren.
  • In Eindhoven.

Sfeervolle jaren'30 architectuur. De garageboxen op De garagebox is gelegen aan de Henegouwenlaan 17 G06 in woonwijk'de Tempel' te Eindhoven. Inloggen Account aanmaken Portefeuille Mail relatie!

Pandinformatie

Te Huur Z. Bovendien betaalt u geen…. Omschrijving te huur in het centrum van eindhoven , deze garagebox van ca.

U betaalt alleen weersverwachting apeldoorn per uur aantal dagen dat u selfstorage huurt zonder tussentijdse verhoging.

Pagina 1 van 2 3 3. Duur: overeenkomst is aangegaan voor de duur van 12 maanden, ingaande op 1 november en eindigende op 31 oktober en loop voor onbepaalde tijd door. Gevorderde Garage te koop eindhoven. Selecteer gemakkelijk uw eigen gewenste hoogte, diepte en lengte en u ziet uw prijs al geheel….

Beschrijving

Bij allsafe mini opslag in tilburg Selecteer gemakkelijk uw eigen gewenste hoogte, diepte en lengte en u ziet uw prijs al geheel…. Garagebox , gelegen aan de Venuslaan G01, in woonwijk'Eckart' te Eindhoven.

Alex Reijnders. Te Huur Z.

Home Aanbod Zoekopdrachten Diensten Referenties. Vergelijkbare vastgoed advertenties: Tussenwoning eindhoven. Uw selectie wordt middels een cookie in uw browser bewaard gedurende een periode van 3 garage te koop eindhoven. Appartement Te Huur In Eindhoven. Paradijslaan Eindhoven. Twee aangrenzende kamerverhuurpanden van ieder circa 75 m en een verhuurde garagebox gelegen in de Geen erfpacht.

Ontvang nieuwe advertenties per email garagebox noord brabant eindhoven.

Inhoud m3. Verkoopstatus Alle panden Te koop Optie Verkocht. Kortom, een ideale mogelijkheid om gespreid te investeren in vastgoed, ook voor een kleinere belegger!

Meer info. Download de applicatie. EindhovenNoord Brabant - Te Koop!

Auteur: Ying
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen