Hoe spotify premium zonder creditcard

Lees hier meer over de pay2d Card of ga direct naar de website van pay2d zelf. Graag zou ik spotify premium willen nemen door het met Ideal te betalen. Huib Rock Star

U kunt Spotify Premium ook betalen via uw PayPal account. Je kunt dus voor Spotify betalen met o. De kaart is zeer geschikt als cadeaukaart of bijvoorbeeld als u Spotify eerst wilt uitproberen zonder dat u een abonnement aangaat dat automatisch verlengd wordt. De CC gebruiken ze alleen als back-up, als er niet genoeg geld op mijn rekening staat.

Helaas heb ik dat mogelijkheid niet meer en moet ik de keuze maken om met een creditkaart te betalen, maar die heb ik niet. Is het dan niet het voordeligst om spotify premium te kopen met een kadokaart?

Ja, Is het dan niet het voordeligst om dan gewoon een kadokaart te kopen en daarmee spotify premium te kopen. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox. Hoi Huib, ik ontvang graag leuke acties en aanbiedingen van Viva en Sanoma. Laat het me weten als je nog meer vragen hebt, hoe spotify premium zonder creditcard. Recente artikelen niet beschikbaar.

Maar ik wil binnenkort overstappen met mijn telefoon, maar daar zit geen spotify meer bij. Je hoeft dan geen gegevens in te vullen Tot mijn grote frustratie moet ik zeggen.
  • Je kan een opwaardeerkaart kopen van Spotify. Maak nieuw topic aan en praat verder.
  • U betaalt met iDEAL of een ander betaalmiddel naar keuze en u krijgt de code direct na betaling in beeld en per e-mail toegestuurd.

Spotify Gift Card

Leave a comment Reactie annuleren Your email address will not be published. Ghostattack Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: Maas en Waal Ik betaal gewoon via Paypal en dan mn gewone bankrekening, maar heb wel de creditcard van mijn vader als back-up. Lees hier meer over de pay2d Card of ga direct naar de website van pay2d zelf. Gelukkig kun je de Spotify codes ook bij diverse webwinekls afrekenen met iDEAL , zo betaal je een lichte vergoeding en krijg je de Spotify code direct per e-mail geleverd waarna je deze kunt inwisselen op je Spotify account.

Helaas heb ik dat mogelijkheid niet meer en moet ik de keuze maken om met een creditkaart te betalen, maar die heb ik niet.

U kunt Spotify Premium ook betalen via uw PayPal account. Ik heb mijn paypal account aan een CC gekoppeld maar betaal wel via mijn gewonde bank. Keep your eyes on the prize. Eigenlijk maakt het niet uit of je Pay-as-you-go gebruikt google streetview auto belgie een gift-kaart.

De kaart is zeer geschikt als cadeaukaart of bijvoorbeeld als u Spotify eerst wilt uitproberen hoe spotify premium zonder creditcard dat u een abonnement aangaat dat automatisch verlengd wordt.

Anders ga ik de app op mijn telefoon wel heel erg missen. Alle reacties Link kopieren Rapporteren Bookmark deze post. Reply 0 Likes. Als laatste optie kunt u ook een prepaid creditcard aan schaffen.

We hebben de mogelijkheden hier voor u op een rijtje gezet. Deze week in VIVA. Die code vul ik dan in via mijn account op Spotify denk ik dan. Ik ken voor de rest ook niemand in mijn directe omgeving met een creditcard. O bah. Privacy- en cookiebeleid.

Betaal Spotify met iDEAL via de pay2d Virtual Card

Maak nieuw topic aan en praat verder. Volgens mij heb je bij een winkel als primera oid ook pre paid credit cards. Je kunt toch spotify opwaardeerkaarten bij de supermarkt kopen?

  • Bijvoorbeeld als u Spotify cadeau wilt doen.
  • Privacy- en cookiebeleid.
  • Ik ken voor de rest ook niemand in mijn directe omgeving met een creditcard.
  • Helaas heb ik dat mogelijkheid niet meer en moet ik de keuze maken om met een creditkaart te betalen, maar die heb ik niet.

Op de Spotify kaart staat een code die je kunt gebruiken om de Spotify kaart in te wisselen hoe spotify premium zonder creditcard je Spotify account. Dit kan handig zijn als u toch vaker een creditcard nodig heeft, hierdoor wordt betalen voor de dienst lastig, zoals bijvoorbeeld voor het kopen van apps in Google Play. Helaas hebben veel mensen geen creditcard of PayPal rekening, maar een echt monster.

Ik wil een premium met studentenkorting afsluiten! Volgens mij heb je bij connie palmen nieuw boek winkel als primera oid ook pre paid credit cards. Nu kan ik weer luisteren via de mobiel. Everyone's tags 1 : Premium spotify ka…, hoe spotify premium zonder creditcard. Graag zou ik spotify premium willen nemen door het met Ideal te betalen.

Dat is bij ons dagelijkse kost.

VIVA op social media

Maar dan nog zegt ie dat ik per se een creditcard aan mijn PayPal moet koppelen. Rock Star Het is dat het nu zondag is maar dan ga ik morgen dus direct even kijken. U kunt Spotify Premium ook betalen via uw PayPal account.

VIVA op social media Berichten waar je echt blij van wordt. Fijne dag nog. Eigenlijk maakt het niet uit of je Pay-as-you-go gebruikt of een gift-kaart.

Auteur: Dannique
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen