Oral b vitality plus crossaction opinie

We hebben er thuis 2 verschillenden en deze is de beste. Sinds kort heb ik de tandenborstel ontvangen van Oral-B naar aanraden van mijn tandarts. In winkelwagen.

Dan is dit de tandenborstel voor jou! Productspecificaties Productkenmerken Merk Oral B Vorm opzetborstelkop Rond Tandenborstel voor kinderen Nee Batterij-indicator Ja Fabrieksgarantie termijn Fabrieksgarantie termijn De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant geeft. Vond je dit een nuttige review?

Kvrbe Beveren 16 januari Ik raad dit product aan. De accu duur is prima, hij blijft meerdere poetsbeurten krachtig. Set van 2 handvatten en 3 opzetborstels.

Moikee Zwolle 2 augustus Ik snap dat ze extra waarde willen creeeren voor een tandenborstel van een hoger type om een hogere prijs te kunnen vragen, maar het is wel erg uit de tijd om het verplicht op te leggen.

Had hem liever een USB lader gegeven zodat je 1 kleine wat verdient een gemiddelde wielrenner voor je telefoon en je tandenborstel had gehad.

Ik ben er super blij mee. En hier schrok ik wel van, oral b vitality plus crossaction opinie.

Ik mocht deze tandenborstel gratis uitproberen,wil nu echt geen gewone borstel meer. Ik vind dit super handig want ik heb altijd veel te kort gepoetst kom ik nu achter.
  • Hebben ze voor onze kinderen gekocht zodat ze beter hun tanden poetsen. De batterij gaat 2 weken mee, met 1 oplaadbeurt.
  • Hildegardeluc 24 december Ik raad dit product aan.

Verkoop door Pajo-Trading. Een enorme plus. Zelf had ik hem niet snel gekocht maar nu ik hem heb zou ik niet meer zonder willen. Er wordt gezegd dat de batterij 2 weken mee gaat maar dit is niet waar. Wat een geweldige tandenborstel is dit! Mooi uitgevoerd in mat zwart heeft deze tandenborstel prettige poetsprogramma's.

  • Anderen bekeken ook.
  • Prima tandenborstel met vele standen en mogelijkheden. De tandenborstel geeft dmv trillingen aan wanneer ik van mond zone moet wisselen dus de app is niet heel erg nodig.

Het is een tandenborsten met veel mogelijkheden en toch is de tandenborstel eenvoudig te gebruiken voor iedereen. Ik heb deze tandenborstel gratis ontvangen om uit te proberen. Prima apparaten, oral b vitality plus crossaction opinie. De rotatie is erg hoog, maar met 2 drukken heb je een zachtere stand, A. Een stevig prijskaartje hangt aan deze borstel maar ik vond een mooie aanbieding bij bol.

Hulp nodig bij het kiezen?

HenriEs Boortmeerbeek 30 april Ik raad dit product aan. Al met al vond ik deze gratis verkregen borstel om te testen heel inventief met heel veel mogelijk. Als deze net zo degelijk is als onze vorige Oral-B

Dit heb ik nog niet uitgeprobeerd maar ga ik zeker wel gebruiken. Altijd al Oral-B elektrische tandenborstels gehad, gewoon omdat ze heel prettig schoonmaken. Ik ben er dus erg blij mee. Goed product, het zandkasteel aan zee timer en poets goed, oral b vitality plus crossaction opinie.

Het is een kostelijke tandenborstel maar soms zijn er acties cashback bv? Hij doet zijn werk grondig en ik ben er erg over te spreken.

Berichtnavigatie

Daar ging het bij mij nog al eens mis blijkbaar ;-. Met de bijbehorende oral B applicatie op de smartphone kan er een poetsanalyse worden gedaan. Goede prijs, oerdegelijk.

  • Serie: Oral-B Pro.
  • De app is een leuke toevoeging, maar omdat ik het toch nog wel gedoe vindt om steeds te verbinden met Bluetooth gebruik ik de app niet dagelijks.
  • Merk: Oral B.
  • Wat ik vooral goed vind: goede kwaliteit, voordelige koop.

Kwetsbaar wordt snel vies? Matige kwaliteit. Een leuke kans die ik natuurlijk graag aan gepakt heb. Hopelijk hebben we hier net zo lang plezier van als van de vorige. SimoneWR Roosendaal 13 februari Ik raad dit product aan. Ik gebruik hem nu een 2 tal maanden en ik kan niet anders zeggen dat ik super tevreden oral b vitality plus crossaction opinie over deze tandenborstel? Firefighter Gelderland 13 december Ik raad dit product aan.

Opladen gaat makkelijk,ook een mooi etui bijgeleverd.

Productbeschrijving

Alle persoonlijke informatie die u op de website van de externe partij invult, zal beheerd worden overeenkomstig het privacybeleid van die website. Billabongske 1 november Ik raad dit product aan. Ik heb de smartring gepersonaliseerd, dat is een leuke bijkomstigheid, de app gebruikte ik zelf de eerste week wel maar later niet meer zo.

Prijs is ook in verhouding. Nele 30 januari Ik raad dit product aan. Ik gebruik zeker niet alle standen want daar ging het mij in eerste instantie niet om.

Auteur: Illias
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen