Sandra van nieuwland more

Cover op en. Van het album: Raymond v.

De single werd Alarmschijf bij Radio en behaalde de tweede plek in de iTunes-hitlijst. Object status:. Ze verkreeg nationale bekendheid door haar deelname aan het derde seizoen van het televisieprogramma The voice of Holland in Op 3 augustus werd haar eerste officiële single uitgebracht, getiteld Hunter.

Samen met Simon Keizer heeft van Nieuwland een nummer opgenomen met de titel Christmas in our hearts.

A night like this. Banging on the Doors of Love. Externe links. Ook verscheen op 27 november haar derde studioalbum Breaking new ground [10]met daarop de single Truth die op 16 oktober was uitgebracht.

Terug naar boven.

Nog nooit eerder wist een Nederlandse artiest de twee bovenste posities tegelijk te bemachtigen. Kleiner weergeven Groter weergeven Hoog contrast.

Navigatiemenu

Hoewel een album gevuld met zo veel hits beslist de moeite van het luisteren waard … is, laat de cd goed horen dat de opnames in een haastige sfeer zijn ontstaan. One Direction. Het concert was binnen een dag uitverkocht. Kleiner weergeven Groter weergeven Hoog contrast.

Uitgelicht tip. De single is afkomstig van zijn album Raymond v. Normaal stopte in na 40 jaar met optreden.

Drie jaar lang was de kinderserie Oebele te zien op de Nederlandse televisie. New age. Tracks 1. Jacqueline Govaert. Genre s. New age.

Uitgelicht

Andere genomineerden waren o. Categorieën : Single uit Single uit Gypsy jazz.

De teksten van grote hits van Boudewijn …   meer. Gypsy jazz. Parijs van Kenny B was d zomerhit van Banging on the doors of love i! Officile website en Allmusic-profiel en Last. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

More - Sandra van Nieuwland

Emeli Sandé. Naamruimten Artikel Overleg. Ook verzorgde Van Nieuwland in het najaar van het voorprogramma van de Britse muzikant Bryan Ferry in een uitverkochte concertenreeks door Nederland, België en Luxemburg.

Andere genomineerden waren o. The voice of Holland. Elba i, sandra van nieuwland more. Ze maakte ook een rockversie van het nummer Another love van Tom Odell.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren? Midnight memories i. Centrale Muziekbibliotheek.

De covers die de Delftse brengt waren overtuigend op single, maar gaan behoorlijk vervelen nu ze zijn samengevoegd. In studeerde ze af in de muziekwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Take the crown i. New Age.

Andere genomineerden waren o. Midnight memories i. Ook verzorgde Van Nieuwland in het najaar van het voorprogramma van de Britse muzikant Bryan Ferry in een uitverkochte concertenreeks door Nederland, Belgi en Luxemburg.

Auteur: Vural
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen