The second level leiden

Datum van bezoek: december Attracties in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt.

Huisdieren zijn niet toegestaan. Warning message Deze jobaanbieding is niet meer beschikbaar. Lees alle beoordelingen. Functiebeschrijving Ben je enthousiast en heb je passie voor je vak? Ook in de kamer.

Pas jij in ons energieke team. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Locatie en contact. Hotel Nederland.

Bedank xxxxx. Eten is echt heerlijk
  • Meer talen. Gemiddeld 4.
  • Beoordeeld op 6 maart Heerlijk ontbijt. Stage keuken - City Resort Leiden.

Woensdag 18 maart in Leiden

Mis haken in de badkamer. Wij bieden onze gasten een prettig en ontspannen verblijf. Wij hebben hier tijdens ons verblijf in het Hampshire hotel Leiden het ontbijt genuttigd. En dan het eten Lees hier meer over hoe het is om bij City Resort Hotels te werken! In slechts 15min. Bediening is vriendelijk en correct.

Vriendelijk personeel en een mooie inrichting. Datum van bezoek: december Profiel Lid worden. Op een voor het restaurant speciale avond gegeten. Alle gegevens weergeven?

Post navigation

We begonnen de avond bij Second Level voor de borrel. Beoordeeld op 20 april via mobiele applicatie Tegenvaller. Alle restaurants in Leiden weergeven.

De mooie stranden van Katwijk en Noordwijk liggen op slechts 10km. Bedank Manuela v! In het Fitland Sportcentrum maken onze gasten gebruik van onze sportfaciliteiten. Bedank DennisR Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Bedank Fiehal. Na wat reserveringsproblemen uiteindelijk toch een tafel geregeld! Beoordeeld op 6 februari via mobiele applicatie Eindeloos Genieten..

  • Frans 1.
  • Bedank Wim G.
  • Marian Klijnsma - Putten - Stel - 27 augustus
  • Nederlands

Dat is dus volop ontspannen op een unieke plek. Locatie Open kaart. Faciliteiten Belangrijk Beoordelingen. Lees alle beoordelingen. Bekijk alle 17 hotels in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt Bekijk alle attracties in de buurt, the second level leiden. Eindeloos genieten in Restaurant The Second Level.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen.

Uitstekend Locatie en contact. Lekker even uitwaaien?

Kamer was ook erg stoffig. Bespaar geld. Alle gegevens weergeven.

Auteur: Dimitry
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen