Camping domaine de mialaret zoover

Een schitterende locatie voor een schitterende camping met veel faciliteiten, vlakbij de Gorges de la Dordogne. Aparthotel Valsami. Sfeer zeer relaxed.

Het activiteitenprogramma was voor onze kinderen echt leuk, ook wij werden goed onderhouden. Twee weken heerlijk gekampeerd op deze mooie plek. Algemene beoordeling Wat een prachtige mega grote plaatsten, Wat langer in de auto voor bezienswaardigheden, maar is het zeker waard Wij hebben een schitterende vakantie gehad op domaine de mialaret, een prachtige plek die we zelf uit mochten kiezen, we komen hier zeker terug!

Hostels Hotels Vakantiehuizen Vakantieparken Villa's. Goed eten. De kinderen 8 en 9 konden de hele dag deel nemen aan allerlei activiteiten, wow. Eigenaar is vriendelijk en in ons geval behulpzame man.

Prima camping met volop en ruime plaatsen; wel geaccidenteerd. Naar de aanbieder. Een supermarkt is even de weg uitrijden en dan ben je er. Hutten camping domaine de mialaret zoover, vissen in de visvijver etc. Domaine de Mialaret: een glamping bestemming op het domein van een sprookjeskasteel uit de 19e eeuw. Niet alleen de ouderen genoten maar ook al de kinderen op het terrein.

De omgeving is mooi maar ook niet meer dan dat, erg veel bos en je moet ver rijden om iets anders dan dat te zien. Fantastisch 80 reviews.

Domaine de Mialaret

Zeer mooi domein en ook in de omgeving is het genieten. Domaine le Mialaret. Een supermarkt is even de weg uitrijden en dan ben je er. Bekijk prijs bij:. Domaine de Mialaret op de kaart. Are you the owner?

Chantegril Limousin, Frankrijk.

Niets hoeft, alles mag. Hotel Votsalakia. Camping Domaine de Mialaret is een prachtige camping. Prachtige camping op een bijzondere plek. Home Corrze Neuvic Domaine de Mialaret. Bezocht in.

/8/camping le mialaret zoover fetty

De Nederlandse eigenaar heet zijn gasten van Harte Welkom. Deze camping organiseerd veel voor de kinderen in hoogseizoen maar verwacht geen grote disco toestanden maar wel veel dat de mensen dichter bij de natuur brengt.

Prachtige natuur; omgeving nog niet erg toeristisch. Tip1: picknicken bij de grote bosvijver.

Georges d'Oleron Ile d'Oleron St. Families en kinderen Aanbod voor kinderen Speeltuin. Bos is om de hoek dus onze hond mocht ook mee. Algemene beoordeling Samen met mijn gehandicapte echtgenote en eigen caravan 2.

Net weer terug uit Frankrijk, Le Mialaret.

Deel deze pagina!

Zeer goede service. De horeca en sanitair is goed, personeel vriendelijk. Op het domein is veel te beleven. De Nederlandse eigenaar heet zijn gasten van Harte Welkom.

Griekenland Rhodos Kremasti. Algemeen 8 Camping domaine de mialaret zoover 10 Sanitair 10 Kinderen 10 Horeca 9 Zwembad 8 Een zeer fijne en prettige vakantie in een mooie ruime safaritent gehad op camping le Mialaret.

Vervelen is hier echt onmogelijk. Gereisd Met vrienden in juli Nuttige review 0. Van de velde. Onze zoontjes genoten van de vrijheid en de ruimte.

Supermarkt in Neuvic voldoende, en anders naar leClerc in Ussel.

Voor de kinderen zijn er heel veel activiteiten, de mini club, sport en spel en zelfs workshops. Tussen de zee en de bergen in een vriendelijke. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar.

Algemene beoordeling Alles mag, niets hoeft De vakantie is te kort Met vrienden en familie. De omgeving is mooi maar ook niet meer dan dat, erg veel bos en je moet ver rijden om iets anders dan dat te zien.

Paar jaar geleden al eens geweest en dit jaar besloten terug te gaan, camping domaine de mialaret zoover.

Auteur: Salvador
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen