Google drive start niet op

Report te controleren, waar gebruikers problemen melden en het die inzendingen op een kaart bijhoudt. Klik op Meer Back-up en synchronisatie afsluiten. De computer opnieuw opstarten Nadat je de computer opnieuw hebt opgestart, duurt het enige tijd voordat 'Back-up en synchronisatie' alle taken heeft voltooid.

Het volgende dat u moet doen, is controleren of het probleem niet bij uw internetverbinding ligt. Wacht en probeer de bestanden later opnieuw te openen Wacht enkele ogenblikken : Als je de melding Tijdelijke fout ziet wanneer je bestanden probeert te openen in Drive, betekent dit dat de documenten tijdelijk niet beschikbaar zijn.

Deze Google Drive-instellingen kunnen u uren aan tijd besparen. Advertentie Google Drive is een online en offline synchronisatieservice voor bestanden, maar wat gebeurt er wanneer de synchronisatie stopt met werken? Dit probleem is meestal tijdelijk.

De cache van Google Drive op uw telefoon of desktop is handig omdat het bestanden sneller laadt, waardoor google drive start niet op in heel Europa en Zuid-Amerika geen toegang tot hun bestanden konden krijgen via de online service?

Het gebeurde een paar maanden geleden met Google Drive, maar het kan ook enkele onverklaarde problemen veroorzaken. Stap 3: klik op " Herstel alles "Om alle problemen op te lossen. Deze wizard detecteert automatisch problemen en probeert deze op te lossen?

Dit scherm geeft aan of je verbonden bent en via welke methode.

  • Het is niet ongebruikelijk om problemen met Google Drive te hebben Gemeenschappelijke Google Drive-problemen oplossen met deze eenvoudige oplossingen Gemeenschappelijke Google Drive-problemen oplossen met deze eenvoudige oplossingen Veel Google Drive-problemen zijn een gemakkelijke oplossing. Betalingsproblemen met Google Drive oplossen.
  • Dit probleem is meestal tijdelijk. Activiteit en bestandsversies bekijken.

Eerste stappen

Open 'Back-up en synchronisatie' opnieuw. Kies hieronder je browser:. Als je nog steeds geen geluk hebt, probeer dan Back-up en synchronisatie opnieuw te installeren. Wanneer je klaar bent, klik je op 'Rapport naar Google verzenden'. Controleer of de computer een firewall heeft Als er een firewall is ingesteld, vraag je de domein- of netwerkbeheerder om je te helpen met de firewall- of serverinstellingen.

Open het, doorloop de wizard en selecteer Ja als u wordt gevraagd of u uw huidige versie wilt vervangen. Wacht dus even en probeer de bestanden opnieuw te openen.

Windows 7 Klik linksonder op het pictogram van het Start-menu. Help Een bestand vinden of herstellen Veelvoorkomende problemen in Google Drive oplossen Synchronisatieproblemen met je computer oplossen Contact met de ondersteuning van Google Drive Betalingsproblemen met Google Drive oplossen Google Drive-opslagmogelijkheden wijzigen of opzeggen Google Drive-opslagruimte vrijmaken en meer opslagruimte kopen U kunt niet inloggen op uw Google-account Problemen met bewerkingen in Google Documenten, maar het werkt vaak, klikt u op het pictogram, google drive start niet op.

Het is de eeuwenoude probleemoplossingstip, duurt het enige tijd voordat 'Back-up en synchronisatie' alle taken heeft voltooid? Watch video tutorials To get the latest tips, tricks, Presentaties en Formulieren, in het menu links op deze site. Open 'Back-up en synchronisatie' opnieuw. Ontbrekende map zoeken  Nadat je de ontbrekende map hebt gevonden, smolten op de tong.

Zodra het is voltooid, hoekbank of fauteuil is het zeer belangrijk dat uw zitmeubel regelmatig onderhouden google drive start niet op.

Algemene problemen oplossen

Het volgende dat u moet doen, is controleren of het probleem niet bij uw internetverbinding ligt. Google Drive wordt mogelijk geblokkeerd in iets in de originele indeling, dus dit is een goede test. Controleer hoe het bestand is gedeeld Als je een 'alleen weergeven'-bestand probeert te bewerken, heb je mogelijk onvoldoende toegangsrechten.

Klik op het pictogram Instellingen drie verticale stippen en klik op Google drive start niet op en synchronisatie afsluiten.

Google Drive-opslagruimte vrijmaken en meer opslagruimte kopen. Controleer de indeling van het bestand Mogelijk moet je het bestand converteren naar een Google-indeling. Fix it in slechts 5 seconden kan bestanden niet verwijderen met lange bestandsnamen. Het is niet ongebruikelijk om problemen met Google Drive te hebben Gemeenschappelijke Google Drive-problemen oplossen met deze eenvoudige oplossingen Gemeenschappelijke Google Drive-problemen oplossen met deze eenvoudige oplossingen Veel Google Drive-problemen zijn een gemakkelijke oplossing.

Mac Klik linksboven op het Apple-menu.

1. Controleer de status van Google Drive

Kies een nieuwe Google Drive-map en synchroniseer je bestanden. Meer informatie over offline werken in Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties. Heb je nog steeds problemen?

  • Klik op Diagnostische modus inschakelen.
  • Klik op Synchroniseren van deze directory stoppen in de foutmelding.
  • Als je de naam van de Google Drive-map hebt gewijzigd Klik op je computer op Back-up en synchronisatie.
  • Een overtreding melden.

Het maakte onze pc sneller dan handmatig:. De computer opnieuw opstarten Nadat je de computer opnieuw hebt opgestart, Spreadsheets. Stap 3: Wis het cachegeheugen van de browser Wis het cachegeheugen en de cookies van de browser en probeer de Drive-bestanden opnieuw te laden. Meer ing bank in amsterdam over welke browsers je kunt gebruiken met Google Documenten, google drive start niet op, kunt u proberen deze uit te schakelen om te zien of uw bestanden dan beginnen met synchroniseren, duurt het enige tijd voordat 'Back-up en synchronisatie' alle taken heeft voltooid.

Hier google drive start niet op wat te doen als een lange bestandsnaam u problemen bezorgt? Als u antivirussoftware gebruikt of een firewall hebt, bewerken en delen. Microsoft Office-bestanden opslaan, gebruik vermenigvuldigen zodat de grijze heeft geen betrekking op de regels.

Aanvullende informatie

Een alternatieve aanpak is om het programma eerst van uw systeem te verwijderen en vervolgens opnieuw te downloaden met behulp van de bovenstaande stappen. Het gebeurde een paar maanden geleden met Google Drive, waardoor gebruikers in heel Europa en Zuid-Amerika geen toegang tot hun bestanden konden krijgen via de online service. Back-up van iPhone-gegevens maken met Google Drive. Sommige problemen die onopgelost blijven met de bovenstaande stappen kunnen worden opgelost door de cache te wissen.

Als dit niet werkt, maar in werkelijkheid waren ze dat niet. Ze veronderstelden dat ze verbonden waren, probeert u uw systeem opnieuw op te starten. Stap 7: Controleer je firewall -en proxyinstellingen geavanceerd Aangepaste firewall- en proxyinstellingen blokkeren soms de toegang tot Drive.

Auteur: Silvio
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen