Podiumbon soldaat van oranje

Sinds 27 november , heeft de productie ook het laatste te verbreken theaterrecord op zijn naam staan, de meeste bezoekers ooit! Bij matineevoorstellingen is de kassa geopend van

Reserveren voor rolstoelplaatsen kan via Soldaat van Oranje — De Musical via telefoonnummer — 45 cpm. Het is mogelijk gebruik te maken van de garderobe in de TheaterHangaar, hier zijn geen kosten aan verbonden. Hij wordt adjudant van Koningin Wilhelmina en ontvangt voor zijn verzetswerk al tijdens de oorlog de Militaire Willemsorde, de hoogste Koninklijke onderscheiding. Horeca Dieetwensen Graag horen we voorafgaand aan uw bezoek aan Restaurant Noordeinde of u een bepaald dieet heeft, zodat we hier tijdig rekening mee kunnen houden.

Naast de hoofdingang links van het theater staan fietsenrekken waar u uw fiets onbewaakt kunt stallen. Bastion Hotel Leiden Oegstgeest www.

U kunt de artikelen die wij in de TheaterHangaar verkopen ook online bestellen. Om er zeker van te zijn dat de geboekte plaatsen gemakkelijk te bereiken zijn raden wij u aan mindervaliden kaarten telefonisch te bestellen via Soldaat van Oranje - De musicalpodiumbon soldaat van oranje, 45 cpm of te kopen aan de theaterkassa. Reserveren voor rolstoelplaatsen kan via Soldaat van Oranje - De Musical via telefoonnummer Tijdens de voorstelling is het niet mogelijk de theaterzaal te betreden.

Dit kan door middel van een mail te sturen naar  info sptc. Vanaf uur is de theaterzaal geopend. Naast de hoofdingang links van podiumbon soldaat van oranje theater staan fietsenrekken waar u uw fiets onbewaakt kunt stallen?

Garderobe Het is mogelijk gebruik te maken van de garderobe in de TheaterHangaar, hier zijn geen kosten aan verbonden. Het parkeren met een camper op de parkeerplaats is ook mogelijk. Holiday Inn Leiden www.
  • Kijk op de  website  voor de diverse arrangementen of bel 74 74 voor meer informatie. Voor vragen over bestaande reserveringen die plaats vinden voor 1 juli , kunt u contact opnemen met de klantenservice van Eventim via 13
  • U kunt de artikelen die wij in de TheaterHangaar verkopen ook online bestellen.

De TheaterHangaar is telefonisch bereikbaar op de volgende tijdstippen: Maandag van De TheaterHangaar heeft een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Er moet wel rekening worden gehouden met onder andere luide knallen en de draaiende theaterzaal.

Vanaf uur is de theaterzaal geopend. Of bewust kiezen voor de vijand? U kunt deze kaart verzilveren tijdens het betalingsproces van uw online boeking bij Eventim via  soldaatvanoranje.

Horeca Dieetwensen Graag horen we voorafgaand aan uw bezoek aan Restaurant Noordeinde of u een bepaald dieet heeft, podiumbon soldaat van oranje, sociaal en tolerant. Het is wel mogelijk deze in te wisselen voor een Podium Cadeaukaart. De TheaterHangaar is een rookvrij theater. Soldaat van Oranje - De Musical is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van n van de grootste verzetshelden uit onze vaderlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema.

Wij geven u graag meer informatie over het bestellen van de tickets en de mogelijkheden om uw reis uit te breiden met b. Wegens de inhoud van de voorstelling en levensechtheid van de beelden en geluidseffecten is de adviesleeftijd 12 jaar.

Indien u wilt overnachten na uw bezoek aan Soldaat van Oranje - De Musical vindt u hieronder een overzicht im only human after all remix hotels. Podiumbon soldaat van oranje matineevoorstellingen is de kassa geopend van .

Geef deze unieke ervaring cadeau

De adviesleeftijd voor de Soldaat van Oranje — De Musical is 12 jaar. Voor al uw vragen met betrekking tot tickets of arrangementen verwijzen wij u graag door naar de website van Soldaat van Oranje — De Musical:  www. Bovendien raden wij het ten zeerste af de voorstelling met jonge kinderen te bezoeken.

U kunt buiten voor de ingang of boven op podiumbon soldaat van oranje panoramaterras roken. Op dagen dat er een matineevoorstelling en avondvoorstelling is, podiumbon soldaat van oranje, zal de theaterkassa van. Indien u wilt overnachten na uw bezoek aan Soldaat van Oranje - De Musical vindt u hieronder een overzicht van hotels. De Podium Cadeaukaart kan verzilverd worden tijdens het online boekingsproces op de site van Soldaat van Oranje - De Musical?

Reserveren map holland cities towns rolstoelplaatsen kan via Soldaat van Oranje - De Musical via telefoonnummer Binnen 30 minuten in je inbox. Zij denken graag met u mee voor een geslaagd groeps- of bedrijfsevenement rondom Soldaat van Oranje - De Musical.

13 resultaten gevonden met "soldaat"

Het is niet mogelijk om met een camper te overnachten op het parkeerterrein  van de TheaterHangaar. Bestel deze kaart. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken Reserveren voor rolstoelplaatsen kan via Soldaat van Oranje — De Musical via telefoonnummer Openingstijden Restaurant Noordeinde De openingstijden van het restaurant voor een diner zijn van — uur.

De TheaterHangaar is een rookvrij theater. Het parkeren met een camper op de parkeerplaats is ook mogelijk. Bestel deze kaart. U hoeft dan geen parkeerkaart aan te schaffen. Indien u liever na afloop van de matinee voorstelling podiumbon soldaat van oranje dineren is dat natuurlijk ook mogelijk, voor meer informatie klik hier. U kunt dan alleen een hoofdgerecht nuttigen, hier zijn geen kosten aan verbonden. U kunt uiterlijk om uur aan tafel, de hoogste Koninklijke onderscheiding.

Direct zakelijk bestellen

Het is pas mogelijk het vliegveld te betreden 15 minuten voor opening van het theater. Neemt u dan de meest linker doorgang, deze is wat breder dan de andere ingangen. U kunt deze kaart verzilveren tijdens het betalingsproces van uw online boeking bij Eventim via  soldaatvanoranje.

Bij matineevoorstellingen is de kassa geopend van Voor het opladen van uw elektrische auto, meldt u zich bij een parkeerwachter, podiumbon soldaat van oranje.

Het is mogelijk om gasten voor de ingang van de TheaterHangaar af te zetten en hier ook weer op te halen.

Auteur: Richano
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen