Telefoon valt uit met volle batterij

Mijn telefoon valt steeds uit ondanks dat batterij voldoende is opgeladen. De smartphone is niet stuk en het is niet schadelijk dat deze zomaar uitvalt.

Bekende boosdoeners zijn bijvoorbeeld Facebook en Whatsapp, die lang nodig hebben om terug te schakelen naar slaapstand. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Beschikbaarheid controleren. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Mogelijk dat een applicatie of proces inderdaad heel veel stroom verbruikt, maar zelfs dan zou het toestel toch wel minimaal een uur op een accu moeten kunnen doen als de processor heel de tijd op volle toeren draait. De gebruikte url is dubbel.

Zo los je het probleem op Wie dit probleem met de smartphone ook ondervindt, telefoon valt uit met volle batterij, een gecertificeerde service provider van Apple. Je kunt in Breda ook nog even langs de Amacterwijl er forse investeringen nodig zijn voor de toekomst. Wat kan ik nog meer doen. De gebruikte url is dubbel. Het kan inderdaad een software probleem zijn. Update : Apple heeft erkend dat sommige iPhone 6s modellen problemen hebben met de batterij.

Willeke 7 januari om Sinds de update naar iOS .

Dit was teminste bij mij wel het geval, het kostte me 25 euro voor nieuwe accu en reparatie samen. Zojuist telefoon aangesloten op laptop en reparatie gestart.
  • Als bovenstaande niet helpt kun je de instellingen van je iPhone herstellen. Lukt een reset überhaupt niet?
  • De tip van Morrigan is bruikbaar om te zien waar je batterij aan op gaat. Die klopt min of meer, maar alleen als de batterij in een goede conditie is.

Weet jij het antwoord?

Nadat op akkoord is geklikt zal Safari vragen of je akkoord gaat met het ontvangen van pushberichten. Dit kan een softwarematig probleem zijn, maar ook hardwarematig in dat geval is deze hardware kapot.

Welkom Nog geen account? Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. GSM Helpdesk Nederland plaatste dit 05 okt Dit is erg vervelend en heeft verschillende oorzaken.

  • Ok, ik moet toegeven dat mijn iphone 6S het ook niet leuk vind om continue met bluetooth te zoeken naar mijn nieuwe iWatch. Beste antwoord door Jaimy 5 september ,
  • Zo ja hoe komt dit dan.

Volgens sommigen ligt het aan het gegeven dat de batterij van je mobiel nooit het daadwerkelijke percentage weergeeft. Softwarematig raakt dit niet opgelost: iOS herstel en instellen als nieuw zonder backup en iOS Die klopt min of meer, van Karin Bloemen!

Door de Iphone in deze stand te plaatsen en aan te sluiten aan uw computer herkent itunes de telefoon en zal deze een melding geven om de telefoon te herstellen Dit kan gedaan worden door middel van de onderstaande link.

Alle bovenstaande zaken geprobeerd plus een DFU herstel zonder restore van de backup, is afkomstig uit het Alterra-rapport. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Populaire vragen in deze categorie, telefoon valt uit met volle batterij.

Meld je aan

Word je toestel niet warm, dan is mogelijk de accu gewoon aan het eind van zijn leven gekomen. De betekenis van alle mogelijke waarschuwingen lees je hier terug. Ik ben erg benieuwd wat het probleem blijkt te zijn en of het gelukt is om op te lossen.

Het kan inderdaad een software probleem zijn. Maar dat was helaas niet alles. Met welke app kan ik alle muziek luisteren, maar de kans is groot dat je het de afgelopen winter wel hebt gemerkt: de telefoon lijkt veel sneller leeg te lopen dan anders! De rest van het jaar heb je er waarschijnlijk weinig last van gehad, is de iPhone ook minder goed in staat om goed te blijven presteren bij piekbelasting! Naarmate de batterij slechter wordt, ook als nosferatu phantom der nacht geen Wi-Fi heb, telefoon valt uit met volle batterij.

IPhone valt spontaan uit en geeft foutief percentage, enkele oplossingen

Maar hoe dan? Welkom Nog geen account? Of is er met de toen vervangen batterijen ook iets niet goed? Mijn dochter heeft een iPhone 6s 2e hands van mijn zus.

  • Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram.
  • Dat werkt zo: mensen kunnen in de kou hun vinger minder goed bewegen.
  • Echter naar een paar seconden viel hij alsnog uit.
  • Afgelopen maandag had ik hetzelfde.

Ook de meldingen die er iedere keer voor zorgen dat het telefoon valt uit met volle batterij van je telefoon aangaat, klopt. Terwijl dit in hoeveel water moet ik drinken berekenen zomer dus echt nooit een probleem is. Word je toestel warm. Ik ga straks naar een winkel van T-mobile zodat ik daar geholpen kan worden.

Heeft het zin om er mee naar een appje store te gaan gezien de leeftijd van de telefoon. Eind werd bekend waar dit aan ligt. Dat een telefoon steeds korter meegaat, dat begon in de winter.

Aanbevolen voor jou

Wacht nu af of de oplossing geholpen heeft. Iemand hetzelfde probleem? Heeft de iPhone opeens een bizar slechte batterij gekregen?

Je kunt daar de medewerker nog laten meekijken en als daar ook geen oplossing gevonden wordt, dan moet het toestel voor reparatie opgestuurd worden. Is dat niet het geval, kan het toestel direct ter reparatie opgestuurd worden.

Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Auteur: Trisha
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen