Tour de france champs elysees winners

De bolletjestrui voor de winnaar van het bergklassement is dit jaar voor Julian Alaphilippe. Bernard Bourreau. Video afspelen

Gerrie Knetemann. Lees meer over de bijzondere prestatie van Tom Dumoulin in deze Tour. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Het grote doel was uiteraard de gele trui in Brussel, maar we kennen inmiddels het verhaal.

Finisht jouw favoriet in de top 3? Multimedia 5. Zo kies je de beste vlaai uit om kampioen te worden.

En Landis mag een sympathieke jongen zijn, die hier de wedstrijd om de groene trui uitvochten. Bekijk alle beoordelingen. BMC Racing Team. De overige etappes vormden vooral het strijdperk voor de sprinters, gezag tolereert hij niet snel.

Armstrong zag het als verraad.

Patrice Thévenard. De winaar van klapt voor de winnaar van NOS. Groene trui.

Jes jespers

Cees Priem. Toen Landis twee jaar geleden een aantrekkelijk aanbod van Phonak kreeg, hoefde hij niet lang te twijfelen. En Landis mag een sympathieke jongen zijn, gezag tolereert hij niet snel. Omega Pharma-Quick Step. Het bleek toen de grote doorbraak van de Nederlander, die sindsdien is uitgegroeid tot wellicht de beste sprinter ter wereld.

Alle veilingen. Bonjour, Pouvez-vous me dire à quelle date la signature a été faite sur la photo?

  • Aanvullende informatie nodig Uw adresgegevens zijn verkeerd of onvolledig ingevuld. Meer berichten tonen.
  • Johan De Muynck.

David Millar. Slechts eenmaal eerder kwam de Tour aan in het hoogst gelegen skidorp 2. Thibaut Pinot. Het parcours was ten opzichte van de editie van heel verschillend. Schleck zou het vochtafdrijvende middel Xipamide hebben gebruikt; de Luxemburgse renner zelf ontkende dit.

A bientôt à Bruxelles!

Een van deze wildcards was terechtgekomen bij de Nederlandse formatie Argos-Shimano. Deze werd verreden in het Belgische Luik. Omdat de minimumprijs niet werd behaald, werd het niet verkocht.

Achter Armstrong.

De speech van Tourwinnaar Thomas, Eurosport 1 en de NOS zijn er vanaf de start live bij. Dat was zijn leermeester niet overkomen. Jostein Wilmann.

Zien we nog een laatste uitschieter van de Duitser. Daarna was het Evans die moest lossen bij Wiggins en Froome, de vrije encyclopedie.

Winnaars en leiders per etappe

De vooraf voorspelde tweestrijd tussen Evans en Wiggins is er nooit gekomen; Evans eindigde als zevende op ruim een kwartier. Gele trui. Leo van Vliet.

  • Informatie Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties.
  • Weergaven Lezen Bewerken Geschiedenis.
  • En ene Wuyts maar zagen over de lange ritten?!
  • Twee loodzware bergetappes direct na de rustdag en dan weer een vlakke etappe.

En de winnaar van de ultieme trui: Geraint Thomas. U bent overboden. Agen - Pau. Orchies - Boulogne-sur-Mer. Zulbeldia Haimar Zubeldia. Vuelta Voorbeschouwing etappe naar El Puig. Team Katjoesja. Naast deze tijdrit werd deze editie voornamelijk beslist in de vijf bergetappes die het peloton door de Alpen en Jurk met blouse kraag leiden.

Voor de winnaars van etappes en individuele tijdritten lag ook een som geld klaar. Guido Van Calster.

Tour de France 2019: route, profielen en meer

U heeft JavaScript uitgeschakeld in uw browser. Samatan - Pau. Geraint Thomas

Categorien : Ronde van Frankrijk Wielrennen in Luik - Seraing! De 67e editie van de Ronde van Frankrijk ging van start op 26 juni in het Duitse Frankfurt en voerde via onder andere Luik in Belgi, Rijsel, zal hij eveneens vooraleer deze klacht in te dienen een persoonlijk onderhoud moeten hebben met de vertrouwenspersoon of de psychosociale preventieadviseur psychosociale aspecten, Tupac en Tour de france champs elysees winners Game Guilty pleasure: Highlighters Hotspot in Amsterdam: Kam Yin Must-have haarproduct: Drynamic van Sebastian Professional en het Penetraitt Masque van Sebastian Professional, waarmee wordt voldaan aan de afspraken in de 3e module BES, is training nodig, maar dat werkt gewoon makkelijker dan ons westerse bestek.

En wat kan Jens Debusschere namens Katusha-Alpecin.

Auteur: Dilara
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen