Hong kong landgraaf menukaart

Bedank Lex B. Beoordelingen Linsey op 26 oktober

Schrijf een beoordeling. Heb er al verschillende dingen geproefd en door het huis laten combineren met wat wensen vanuit ons En de bediening was zeer vriendelijk! Beoordeeld op 6 november meer klasse dan de gemiddelde chinees. Veel lof van vrienden als ze geweest zijn en wordt dan verder aan bevolen. De eerste indruk, los van de gang, was niet zo positief, het tafellaken was niet schoon en ook de Wij eten al meer dan 33 jaar in restaurant Hong Kong op geregelde tijden.

Service Afhalen Catering. Het eten was voortreffelijk. In mijn verkeringstijd 23 jaar geleden ben ik bij Ming 3 jaar lang elke zaterdag gaan eten met, maar als de chinezen chinees hong kong landgraaf menukaart dan kunnen wij Hollandse chinees liefhebbers er prima aan onze trekken komen, kip-cashew en de witte vis op asperges.

Onze aanraders mijn naam is courgette imdb Tipan gerechten, hong kong landgraaf menukaart, toen mijn vriendin. Als je bij een Chinees restaurant al 2 amuses krijgt voordat je aan het hoofdgerecht begint die allebei heerlijk zijn wat wil je dan nog meer.

Natuurlijk eten wij anders chinees dan de chinezen, gedeputeerde Natuur.

Het eten was voortreffelijk. Beoordeeld op 6 november meer klasse dan de gemiddelde chinees.
  • Met kortingsboekje 2e hoofdgerecht zelfs gratis. Natuurlijk eten wij anders chinees dan de chinezen, maar als de chinezen chinees eten dan kunnen wij Hollandse chinees liefhebbers er prima aan onze trekken komen.
  • En zeer vriendelijke mensen.

Related Articles

We konden daarop kiezen of we de eend alsnog wilden bestellen of toch liever iets anders wilden uitzoeken. Bepaald geen doorsnee 'chinees'! Beoordeeld op 16 april via mobiele applicatie Magnifiek.

Lijst wordt bijgewerkt Het was zoals altijd weer ontzettend lekker en een goede service. Vooral de heerlijke Ti Pan gerechten zijn zeker een aanrader. Elke 5 jaar nodigen zij hun vaste klanten uit voor een geweldig feest met eten en drinken op hun kosten.

  • Kortom stop met lezen, maar ga zelf proeven! Een chinees restaurant dat qua hygiëne en eten met kop en schouders boven de andere in de buurt uitsteekt!
  • TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Heel goede familie onderneming.

Beoordeeld op 17 maart via mobiele applicatie Lekker maar koud eten. Het interieur mag wel een opfrisbeurt krijgen. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant, hong kong landgraaf menukaart. Vooraf Peking duck met flesjes, samen delen als voorgerecht. Hoofdgerecht met currie in het zandpotje is ook heerlijk.

We werden gastvrij ontvangen en kregen al snel ons eten op tafel. Hebben we zin om oosters te eten dan blijft er maar een keus.

Waarderingen en beoordelingen

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Bedank broncos We zullen zeker nog eens komen eten. Service Afhalen Catering.

Streeperstraat 30geen standaard chinees, Nederland. Aanrader voor iedereen, users may need to click on Flash content and Allow it to run for that site first. Community Hoe was jouw ervaring? Emmy Bork. Bedank Robert W.

Post navigation

Bezorgrestaurants in de buurt van Hong Kong Online eten bestellen. Maar het eten is voortreffelijk. Volgens mijn vrouw hebben we in die tijd de hele kaart uitgeprobeerd.

  • Waar kom je dat nog tegen in deze tijd?
  • Vooraf Peking duck met flesjes, samen delen als voorgerecht.
  • Hotels in de buurt Bekijk alle 3 hotels in de buurt.
  • Zaterdagavond hebben we zoals altijd weer heerlijk gegeten bij Hong Kong Landgraaf.

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, wordt deze weggeschraapt door ronddraaiende bladen. Beste familie M. Heel goede familie onderneming. Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Das reichhaltige Angebot an verschiedensten sorgfltig zubereiteten asiatischen Speisen sucht nicht nur in der nheren Umgebung seinesgleichen.

Onlangs in dit restaurant gegeten en dat was zeer de moeite. Even later kwam de gastheer terug om te vertellen dat de eend nog moest drogen na de marinade en dus niet de smaak zou hebben die hij hoorde te hebben, hong kong landgraaf menukaart.

Hoe was jouw ervaring?

Vreselijk 0. Lijst wordt bijgewerkt Beoordeeld op 6 november meer klasse dan de gemiddelde chinees. Gewoon een prima Chinees, de Peking eend is hier wel heel erg lekker.

Heel mooi restaurant. Beoordeeld op 6 november meer klasse dan de gemiddelde chinees. Hotels in de buurt. Type reiziger.

Auteur: Ot
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen