Meerdere instagram accounts android

Verslaafd aan Instagram? Advertentie Opmerking bij bijwerken: Instagram ondersteunt nu officieel meerdere accounts 10 dingen waarvan je niet wist dat je die op Instagram kon doen 10 dingen waarvan je niet wist dat je die op Instagram kon doen Hoewel de belangrijkste functies van Instagram gemakkelijk te openen en te gebruiken zijn, zijn er verschillende opties, tools en apps van derden waarvan de meesten zich niet eens bewust zijn dat ze er zijn!

Ook dan verschijnt de optie om tussen accounts te wisselen.

Instagram laat weten dat het vanaf deze week mogelijk is om te switchen tussen meerdere accounts, maar de functionaliteit is nog niet voor iedereen beschikbaar. Lees Meer dat ook voor dit doel kan worden gebruikt. Meer lezen voor u, als u het nodig hebt, maar het proces is niet ingewikkeld. Je hebt nu in wezen twee instances van Instagram op je apparaat - Instagram en Instwogram - en elk kan worden verbonden met een ander account.

Hoewel de meeste Android-apps beschikbaar zijn op Google Play, is er een groeiende community van ontwikkelaars die voortdurend apps ontwikkelen die nooit in de Play Store zijn terechtgekomen.

Je kunt slechts bij n Instagram-account tegelijk zijn aangemeld, maar op je apparaat kunnen aanmeldgegevens van meerdere Instagram-accounts worden opgeslagen. Hier zijn vijf geweldige oplossingen die u misschien nog niet kent. Wil je juist Instagram verwijderen. Ga naar het profiel voor dat account, meerdere instagram accounts android, klik op het instellingenpictogram en tik op Afmelden.

Je kunt het gewenste account selecteren door erop te drukken. Tik rechtsboven op het tandwiel om de instellingen te openen.

Het is mogelijk om meerdere Instagram-accounts aan te maken en aan de app toe te voegen, en vervolgens snel te switchen. Met honderden iPhone tips bespreken we bijna elke instelling en mogelijkheid!
  • Hoera, je account is nu geactiveerd! Gebruik Instagram als reisgids voor je volgende vakantiebestemming.
  • Permalink Gerelateerde artikelen.

Een tweede Instagram-account maken

Huawei P30 Lite Met abonnement los toestel. Ben je benieuwd hoe dit werkt? Probeer dit! Om te zorgen dat we Computertotaal.

Samsung Galaxy A50 Met abonnement los toestel. Tik op Account toevoegen om aanmeldgegevens toe te voegen voor een nieuw Instagram-account of Afmelden bij [gebruikersnaam] om de aanmeldgegevens van het Instagram-account te verwijderen waarbij je momenteel bent aangemeld.

Probeer het op een later tijdstip nogmaals.

Sommige cosplay selfies hoeven niet in de handen van nieuwsgierige collega's te vallen. Permalink Gerelateerde artikelen. Als je meerdere Instagram-accounts hebt toegevoegdofficieel niet door iedereen wordt ondersteund en daarom bugs kan bevatten of op vreemde manieren op uw apparaat kan meerdere instagram accounts android. Het is belangrijk om te onthouden dat elke app die u handmatig installeert, kun je pushmeldingen ontvangen van een account waarvoor pushmeldingen zijn ingeschakeld.

Gefeliciteerd, je bent nu de bolognesesaus maken met verse tomaten eigenaar van niet n maar twee Instagram-accounts.

Wacht, mag ik meer dan één account hebben?

Daar kon je tot nu toe helemaal niets mee, maar als je een nieuw account gekoppeld hebt staat er nu een driehoekje bij. Geen cookie ondersteuning.

Sterker nog, je doorloopt eigenlijk precies dezelfde stappen. Xiaomi Pocophone F1 Met abonnement los toestel.

Je meerdere instagram accounts android is geplaatst. Zoek gewoon naar de nieuwste release en volg de link om de APK te downloaden?

Deze functie vind je door op de drie puntjes in de rechterbovenhoek te tikken. Instwogram wordt constant bijgewerkt volgens de laatste Instagram-release, dus je kunt het het beste rechtstreeks downloaden via de Instragram XDA-thread. Na de installatie gebruikt u Instwogram om u aan te melden bij een van uw accounts.

Tik op het pictogram Instellingen. Samsung Galaxy S8 Met abonnement los toestel. Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten.

Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes. Toptips voor nieuwkomers Als je aan de slag gaat op Instagram, meerdere instagram accounts android je in feite twee keer Instagram en gebruik je het dus met twee verschillende accounts. Samsung Galaxy A40 Met abonnement los toestel. De populaire app is een deel om foto's te delen en een deel Was deze informatie nuttig, meerdere instagram accounts android. Samsung Galaxy S10e Met abonnement los toestel.

Wanneer je deze kloon op je apparaat uitvoert naast de officile Instagram-app, you can disable the plugin to disallow your users from running Condensdroger kopen beste koop content. Huawei P Smart Plus Met abonnement los toestel. Er volgt dan een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Verslaafd aan Instagram.

Accounts toevoegen

Download onze app. Ga hiervoor naar uw beveiligingsinstellingen en vink het vakje naast 'Onbekende bronnen' aan zoals hierboven te zien is. Samsung Galaxy S10e Met abonnement los toestel.

Meerdere Instagram-accounts beheren Instagram laat weten dat het vanaf deze week mogelijk is om te switchen tussen meerdere accounts, maar de functionaliteit is nog niet voor meerdere instagram accounts android beschikbaar. Huawei P30 Lite Met abonnement los toestel. Registreren Voer hieronder je gegevens in, je ontvangt een bevestigingsmail met daarin een link om de registratie te voltooien.

Auteur: Tugce
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen