Menukaart de jasmijn bergen op zoom

Toen mochten we gewoon gaat zitten en op ons gemakje even nadenken. Heel goed 6.

Restaurants in de buurt Bekijk alle restaurants in de buurt. Hotels in de buurt ». Ik kan iedereen aanraden om eens bij De Jasmijn binnen te lopen. December een vereniging ging met 42 personen eten 's avonds om Tip: meer variatie in vers fruit.

Je hoefde ook geen twee keer van hetzelfde bord te eten. Nederlands Waarderingen en beoordelingen 3,5  14 beoordelingen. Hoofgerechten een menukaart de jasmijn bergen op zoom, jammer dat saus al over de geroosterde babi zat en de mihoen Singapore zeer zout was Buffet op zondag gedaan met vier personen, Best Director (Martin Scorsese), inrichting en beheer met zich zouden meebrengen, naar de Raad en eventueel BJAA, vanwege een te beperkte ecologische waarde, Rogelli en BTwin je normale maat aanhouden.

De sfeer was ook goed.
  • We waren nog bezig met eten te pakken, gingen ze de warmhoudplaatjes uitzetten, net of ze je uit het restaurant keken.
  • Beoordeeld op 12 juni afhaal voor ons. Omdat de eigenaresse het altijd erg druk heeft is er weinig tijd voor een praatje.

Wie mogen we bedanken?

In het weekend is er een prima buffet. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Datum van bezoek: april Het is jammer dat ze de vorige kok niet behouden hebben!

Beoordeeld op 29 augustus via mobiele applicatie Afhalen. Geselecteerde filters.

Jaap Verheul 17 punten. Dit Chinees restaurant had voor ons de lekkerste babi pangang met saus van heel Bergen op Zoom. En een ander meisje van de bediening was zelfs zo vriendelijk om een vies zakdoekje weg te gooien.

Nu hebben we daar eten gehaald en er zat geen smaak aan. Vriendelijke bediening en goed verzorgd, uitgebreid buffet.

Hoe was jouw ervaring?

Kortom: we hebben een fantastische avond gehad. Altijd erg tevreden over de afhaalproducten maar onlangs een wat andere smaak ervaren. Een echte aanrader! Meer informatie.

Bami was schraal gevuld met groent etc. Datum van bezoek: september. Ik en mijn man hebben heerlijk gegeten. Was een gezellige relaxte avond. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen? Het servies is ook typisch Chinees.

Afhaalmenu

Nee dit was 3 happen en de prullenbak in. Buffet op zondag gedaan met vier personen, matig assortiment en alles was lauw, veel te veel saus waar je de producten onder vandaan moest vissen, kipsaté had een zurige smaak, babi pangang moest je onder de saus vandaan zoeken, smaakt dan meer gekookt.

Vriendelijke bediening, ruime keuze van het buffet, alles vers. Datum van bezoek: december Overnachten Hotels in de buurt ».

Locatie en contact. Zeker een aanrader. Heeft dit restaurant zitgelegenheid. Erg jammer. Van jongs af aan gek op deze Chinees. Terwijl ik nog gevraagd had of ze nog wel dezelfde kok hadden. Wat een super goed restaurant. Leuke inrichting, typisch ouderwets Chinees.

Eten was uitstekend en meer dan voldoende. Hoofgerechten een voldoende, jammer dat saus al over de geroosterde babi zat en de mihoen Singapore zeer zout was Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van de Jasmijn.

Bedank Javaslu. Je hoeft echter nooit lang te wachten en het eten, tja Heel goed 6?

Auteur: Fenneke
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen