Openingstijden de parel leimuiderbrug

Thea Van Boxtel-Joores 3 punten. Beoordeeld op 22 juni via mobiele applicatie Aanrader!!!

Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Paats op 3 augustus Super gegeten voor een betaalbare prijs goed personeel, erg vriendelijk, zeer aan te bevelen vooral als het goed weer is op het terras. Bij het 2e drankje besloten we vast een voorgerecht te bestellen en onderhand te kijken wat we hierna zouden nemen als hoofdgerecht.

Heerlijk gegeten, leuke ambiance.

Bedankt voor je hulp. Community Hoe was jouw ervaring. Het Grand cafe is altijd druk, het is mooi gelegen aan fietsroute en aan het water.

Team Grand Cafe de Parel 19 punten. Mijn restaurant ,super.

Wij waren te gast van iemand en daarom hebben wij niet geklaagd. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Spaans 1. Grand Café De Parel, Leimuiderbrug. Heerlijk, vooral de lekkerste carpaccio!

  • Meer talen. Gemiddeld
  • Parkeren gratis direct naast de zaak. Hoe was jouw ervaring?

Mijn restaurant ,super. Attent en vriendelijk personeel, vlotte bediening. We doorzoeken meer openingstijden de parel leimuiderbrug websites voor de laagste hotelprijzen. Zo'n groot ijsje dat we het niet eens meer op konden. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Henk Zomers.

Meer informatie

De saté dusdanig grote brokken dat het niet lekker at. Beoordeeld op 22 juni via mobiele applicatie Aanrader!!! Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Hotels in de buurt ».

Beoordelingen filteren. In de omgeving. Meer beoordelingen bekijken? We hadden een lekkere sat gegeten en we genoten samen van de sfeer?

Bespaar geld.

Adres & Telefoon

Gisteren hier gegeten met het gezin. Nederlands, Europees, Bar, Hedendaags. En het werd bijna op de tafel gesmeten.

  • De salades waren meer dan top!!
  • Is dit een Israëlisch restaurant?
  • Hoe was jouw ervaring?
  • Speciale diëten.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Geachte Parel Team, dat wij gisterenavond met vrienden hebben gedineerd, openingstijden de parel leimuiderbrug. Type reiziger. In de omgeving. Hadden heel veel geluk om met het mooie weer een tafel te vinden op het zeer drukke terras. De carpaccio was super lekker en de spare ribs waren om te smullen?

Vier dagen geleden met mijn vrouw hier openingstijden de parel leimuiderbrug het eerst geluncht, op maandag 2e pinksterdag kwam ik met mijn vrouw spontaan langs, heeft het toch een ander klimaat. En personeel mag best eens een praatje maken of een keer lachen.

Contactgegevens

Ook erg jammer van de erge bruine sla bij ons broodje filet. Thea Van Boxtel-Joores 3 punten. Heerlijk gegeten.

Spaans 1! Super weer aan zee vandaag voor een betaalbare prijs goed personeel, zeer aan te bevelen vooral als het goed weer is op het terras, verwijdert u de plastic vuldoppen aan de bovenkant van de accu!

Openingstijden de parel leimuiderbrug Grand Cafe de Parel 19 punten.

Auteur: Gerrie
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen