Evolutie koers euro australische dollar

Werkloosheidscijfer Jul. Ook posten op :. Ik heb Investing.

Begin met handelen. De Australische dollar is, logischerwijs, de munteenheid van Australië. Laatste update:. Mededelingen mobiele app. De wisselkoers euro Australische dollar is daarmee ook van belang.

Buitenlands geld bestellen Reload cash passport. Verwijderen Annuleren. Alleen  opmerkingen in het Nederlands  zullen worden toegestaan.

Letse Producentenprijsindex Maandelijks Jul. Daarom kunnen de prijzen soms niet accuraat zijn of kunnen zij afwijken van de werkelijke marktprijs. Vervang Annuleren.

  • Enter your Cash Passport card number Enter the card number on your Cash Passport Validate Select currency to reload: Select the currency you'd like to reload to your card.
  • Begin met handelen. Inschrijven via Google.

Valutakoers Australische Dollar

Please try again after some time. Nederlandse Consumentenvertrouwen Aug. Vervang de toegevoegde grafiek met een nieuwe grafiek? Het voorgaande houdt in dat de prijzen indicatief zijn en niet geschikt voor handelsdoeleinden. Toon meer antwoorden. Algemene voorwaarden. Lees de gids.

Aanmaken Mijn meldingen beheren. Vanzelfsprekend was het Britse pond in die periode ook het gangbare betaalmiddel.

Toepassen Standaardinstellingen herstellen. De kredietcrisis, ging over in de Europese schuldencrisis waardoor de euro vanaf snel haar waarde verloor ten opzichte van de Australische dollar, een nieuwigheid voor die tijd.

Informeer uzelf evolutie koers euro australische dollar over de risico's en kosten die zijn gemoeid met het handelen op financile markten.

KOERS CONVERTER

Meer valuta info. Wij helpen u graag E-mail: klantenservice travelex. Letse Producentenprijsindex Jaarlijks Jul. De Australische dollar is, logischerwijs, de munteenheid van Australië.

Aanmaken Mijn meldingen beheren? Wij willen u erop wijzen dat alle commentaren op "in afwachting van goedkeuring" komen te staan. Laat 0. Weet u zeker dat u deze grafiek wilt verwijderen. Het kan daardoor enige tijd duren voordat het op onze website verschijnt.

Gerelateerde Artikelen

Laat 0, Meer valuta info. Australische dollars bestellen. Construction Output Maandelijks Jun.

  • Daarom kunnen de prijzen soms niet accuraat zijn of kunnen zij afwijken van de werkelijke marktprijs.
  • MI Toonaangevende Index Maandelijks.
  • Basis: Australische Dollar.
  • In het internationale handelsverkeer speelt de koers van de Australische dollar een belangrijke rol, aangezien ruim zes procent van alle zakelijke transacties wereldwijd gebruik maken van de Australische dollar.

Rapporteer dit commentaar. Inschrijven via Facebook! Duitse jaars Evolutie koers euro australische dollar Veiling. Mobiele app. Real-time FX. Positie toevoegen. Website Als waarschuwing dat er een melding is Zorg er, voor dat u ingelogd bent op uw account, vooral in de weekends en reserveren is er helaas niet mogelijk.

Overzicht AUD/EUR

Type: Koop Verkoop. Ik heb Investing. Vervang Annuleren. Monetaire Beleidsvergadering Notulen.

Voor het zakelijke verkeer betekent dat hoogstwaarschijnlijk dat er minder goederen en diensten uit Australi gemporteerd worden vanwege de hogere kosten. Nederlandse Consumentenvertrouwen Aug. Wisselkoers Australische dollar euro Op deze pagina vindt u alle belangrijke informatie over de waarde van de Australische dollar.

Auteur: Klaudia
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen