Kevins grand cafe maassluis menu

Lees ook onze privacyverklaring. Beoordeeld op 16 mei fijne plek na een drukke dag.

Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Community Hoe was jouw ervaring? Vorige Volgende 1 2 3 4 5. Het werd wel opgelost door de vriendelijke ober maar intussen waren de patat en aardappelen koud en zaten wij om de beurt te eten.

Kevin's Grand Cafe, Maassluis. Nog wel een aandachtspuntje voor de eigenaar. Beoordeeld op 21 oktober via mobiele applicatie Lekker eten voor goede prijs.

Al was mijn moeder dus wat minder enthousiast. Goede en vriendelijke service. Maar het deed ons wel besluiten om hier een hapje te gaan eten? Engels 4. Beoordeeld op 11 mei via mobiele applicatie Genieten.

Ook lagen er diverse dode insecten in enige staat van ontbinding. Diëten Biologisch Glutenvrij Vegetarisch.
  • Minimum: 1 , Maximum:
  • Bediening heeft er zin in. Parkeer gelegenheid tegenover het cafe.

Contactgegevens

Beoordeeld op 21 oktober via mobiele applicatie Lekker eten voor goede prijs. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Liek op 2 oktober Datum van bezoek: juli Frans 1.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Rene van Rijn. Bedank Stefan W. Nederlands Maassluis. Profiel Lid worden.

Uitgebreide kaart met precies voldoende keus voor een ieder.

Verdubbelaar

Na een bewogen dag heerlijke gegeten en vooral rustig nagepraat met elkaar. Tot de volgende keer! Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse?

Heel goed Bedank Tuck-The-Bourgondier. Je eet hier lekker voor normale prijzen. Bediening was erg vriendelijk en gastvrij.

Hoe was jouw ervaring?

Engels 4. Nederlands Fijn dat alles naar wens is geweest en het personeel er weer een feestje van heeft gemaakt. Al was mijn moeder dus wat minder enthousiast.

Locatie en contact. Spare ribs sat, Bavette het is allemaal goed klaar gemaakt. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Tijd van het jaar. Gemiddeld 9. Engels 4. Hotels in de buurt. Vallen de prijzen van dit restaurant in de middenklasse!

De Diner Cadeau

Nog wel een aandachtspuntje voor de eigenaar. Heerlijk gegeten bij Kevin's grandcafé en restaurant. Bezorgrestaurants in de buurt van Kevin's Grandcafé Online eten bestellen. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Kevin's Grand Cafe.

We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden. Ook het grote bord met de aanbieding van de mosselen zag er aanlokkelijk uit ondanks dat de zakelijke uitstraling van het restaurant ons minder aansprak. Rene van Rijn.

Auteur: Kiefer
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen