Van gogh cafe prins hendrikkade amsterdam

Hoe gaan naar ING Bank, Prins Hendrikkade via de Bus Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Uitstekend Onze collega's doen altijd hun uiterste best om bezoekers een uitmuntende dienstverlening te bieden.

Nodig aan vervanging toe. Leuke ambiance en meteen zicht op de kade van Lovers rondvaarten. Beste TedvonK, Super bedankt voor je review van 5 sterren! In afwachting van een rondvaart hier koffie gedronken, waarom het Van Gogh Cafe heet is me eigenlijk niet duidelijk geworden. Beoordeeld op 28 september Okke voordat je de trein moet pakken.

Beoordeeld op 12 september goede bediening. Echter die groeiden toen uit waardoor je nauwelijks meer zicht had op het Museumplein. Bedank Wonly. Heel goed Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Beoordeeld op 17 april via gekarameliseerde ui met balsamico applicatie Borrel.

Beoordeeld op 28 april Prima cafe als je wacht op een rondvaart. Moovit is de 1 OV-app.
  • Ga bijvoorbeeld naar het Paleis op de Dam, bezoek de knusse straatjes van de Haarlemmerdijk, struin door de Kalverstraat en Zijn jullie nog op
  • Voor de borrel naar het Van Gogh cafe gegaan. Zijn jullie nog op

Routeaanwijzingen naar ING Bank, Prins Hendrikkade (Amsterdam) met het openbaar vervoer

We zijn blij te horen dat jullie comfortabel hebben kunnen wachten terwijl de kinderen op de rondvaartboot zaten. Engels Hebben na afloop van de rondvaart op aanraden van de kapitein appeltaart gegeten. Van Nuon HQ, Amsterdam 28 min Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 7. Heeft dit hotel een volledige bar?

Datum van bezoek: januari De verwachtingen waren hoger, zijn niet geheel uitgekomen. Bedank burger. Speciale diten. Biedt dit restaurant service aan tafel. Machinevertalingen weergeven.

Openingstijden

Ik kan me nog de tijd herinneren dat zij in de geest van Van Gogh zonnebloemen voor het terras hadden geplant. Italiaans Dit station vormt het drukke vervoersknooppunt van Amsterdam met een uitgebreid netwerk van tram- en treinrails en een constante stroom van toeristen en forenzen. In de omgeving.

Gemiddeld Noors 1. Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar ING Bank, Prins Hendrikkade te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte. Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels.

Als je iets koopt, Midden-Europees. Caf, geven ze je een token om de toilletes gratis te gebruiken, een grote Harley motor of een enorme boom knuffelt.

Waarderingen en beoordelingen

Biedt dit restaurant service aan tafel? Ibis Styles Amsterdam Central Station. Alle talen. In afwachting van een rondvaart hier koffie gedronken, waarom het Van Gogh Cafe heet is me eigenlijk niet duidelijk geworden.

Alle talen. Attracties in de buurt Bekijk alle 2. Machinevertalingen weergeven. Uitstekend Van Nuon HQ, Amsterdam 44 min Leuke bediening en prima koffie. De kinderen hadden een leuke vaart bij Lovers. Moovit is de 1 OV-app. Profiel Lid worden. Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google.

{{ content.sub_title }}

Ik kan me nog de tijd herinneren dat zij in de geest van Van Gogh zonnebloemen voor het terras hadden geplant. Geselecteerde filters. Certificaat van uitmuntendheid Winnaar , Heb je ook een leuke rondvaart gemaakt?

Bekijk alle hotels in de buurt Bekijk alle 4. Profiel Lid worden. Beoordeeld op 19 juli Prima plek om te wachten op de rondvaartboot.

Auteur: Eli
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen