Video downloaden youtube android

Ga naar de video die je wilt downloaden. Het downloaden via een website gaat op zich prima, maar betekent wel dat je eerst naar YouTube moet, de url moet kopiëren en die vervolgens in de site moet plakken. Er bestaat een app en die heet YouTube Downloader.

Als het downloaden is begonnen krijg je daar een melding van. Huawei P20 Pro Met abonnement los toestel. Ben er nog geen tegen gekomen met zulke gebruiksvriendelijkheid. Om een video van het internet te downloaden hoeft u alleen maar de URL te kopiëren en plakken, waardoor u dus met een enkele klik kunt downloaden.

Handig Google deelde signaalsterkte van telefoons met providers. Als het installeren is voltooid kun je de app starten, zoals je gewend bent van andere apps. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

GerKuijn met welke app. Tik op "Verwijder" om de keuze te bevestigen. Bekijk je gedownloade video. AW Poll: vind jij draadloos opladen belangrijk voor je telefoon. Spam Reageren Verwijderen Bewerken.

Makkelijk te Downloaden

Die staat onder  elk filmpje en laat je vanuit de zoekresultaten  de gewenste beeldkwaliteit selecteren. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Plak nu op de converteer-site de link in het vak en klik op Omzetten naar mp3.

Druk op de onderstaande knop om in te loggen of maak een nieuwe account aan. Als je de key code niet binnen 30 minuten ontvangt, contacteer ons dan op support apowersoft. Het Content Management-team loopt het werk van de redactie na om te zorgen dat het werk aan alle kwaliteitseisen voldoet.

Methode 2.

Bij TubeMate wordt je doorgelinkt naar een mirrorsite waar je het downloadbestand kunt vinden. Xiaomi Mi 9 Met abonnement los toestel. Laws of Civilization review: zwart geld en corruptie in moderne Game of Thrones Review, video downloaden youtube android.

Met firefox gewoon de Add-on Ant video installeren. Samsung Galaxy S5 Android version: 5. Zoek de app op je apparaat en start de app.

/ Algemeen

Tik in YouTube op de link "Delen" op de pagina van de video. Waar komt deze dan terecht? Programma's zijn inderdaad vaak het makkelijkst, ook bijvoorbeeld Freemake Video Downloader.

Beoordeling: 5 - Gebaseerd op 5 beoordelingen. Je antwoord is geplaatst. Selecteer een "MP4"-formaat, want dit formaat kan worden afgespeeld op de meeste Android-apparaten! Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Probeer het opnieuw.

Deze 4 functies kunnen we binnenkort in Google Foto's verwachten Apps Hot. Je Key code werd met success verzonden, kijk alstublieft je E-mail na, inclusief je spammap. Deel Als u tevreden bent met onze video downloader, kunt u het online delen, zoals bijvoorbeeld op Facebook, Twitter, Pinterest, Google Plus, etc.

Verbind met een draadloos netwerk optioneel. Er zijn veel van dit soort apps te vinden in de App Store, dus kies zelf welke je wilt gebruiken.

We hebben je een e-mail gestuurd, video downloaden youtube android. Makkerlijker kan best love song lyrics Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

Het formaat "MP4" zal door de meeste apps op Android kunnen worden afgespeeld. Je kunt een app gebruiken die je al op je telefoon hebt staan, want dit formaat kan worden afgespeeld op de meeste Android-apparaten, zoals VLC Player. Huawei P30 Met abonnement los toestel. Verwijder een opgeslagen video? Een simpele maar erg effectieve applicatie die ook nog eens erg gemakkelijk te gebruiken is. Selecteer een "MP4"-formaat, brandt er bovenop een lampje.

[video] Samsung Galaxy Note 10+ vs S10+: dit zijn de verschillen

Je kunt video's niet direct downloaden vanuit Safari of vanuit de YouTube-app, dus je hebt een andere app nodig uit de App Store om video's te kunnen downloaden op je iOS-apparaat. Dat kan zeker, maar daarvoor zul je wel eerst een browser-extensie moeten installeren. Tik op "Verwijder" om de keuze te bevestigen.

Pagina 2. Je kunt video's niet direct downloaden vanuit Safari of vanuit de YouTube-app, dus je hebt een andere app nodig uit de App Store om video's te kunnen downloaden op je iOS-apparaat.

Cookies maken wikiHow beter.

Auteur: Bas
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen