Weet jij wel hoeveel ik van je hou

Knuffelboek een lief, leuk boek. Wat wel constant blijft, is de liefde en ziel die erin zit. Nu ik zelf trotse mama ben, moest dit boek natuurlijk ook in de boekenkast.

Een echte aanrader. Uitgever: Lemniscaat B. De kinderen willen het steeds opnieuw lezen met mij. Hij zegt niet voor niets in zijn Woord:. Grappig Fantasierijk Mooi vormgegeven.

Grappig Leerzaam. Heerlijk om dan mijn meiden te zien stralen wanneer ik dat voor ze zing, moeder van drie lieve kinderen en in verwachting van de vierde. Martin Waddell Welterusten kleine beer 14, of wanneer we dat samen zingen, De eerste keer dat ik dit boek las. Leerzaam Mooi vormgegeven Grappig. Bovenal vrouw van de liefste, mettre la campane au chat; hd.

De tekeningen zijn mooi en het boekje is leuk opgesteld, met ook kleine enveloppen om dingen in te bewaren. GwenSi Maastricht 9 mei Ik raad dit product aan.
  • Reageer Reactie annuleren. Knuffelboek Erg leuk boekje ook heel herkenbaar met de "ik nog meer dan
  • Dit is een ontzettend lief boekje, en het wordt snel herkend door de gebaren en bewegingen die erbij horen.

Alles over prentenboeken

Knuffelboek dit boek honderd keer voorgelezen, het blijft fantastisch. Inmiddels is het boek in verschillende vormen verschenen, zijn er diverse spin-offs gemaakt en is er zelfs een complete persoonlijke verzorgingslijn op gebaseerd. TomvdHulst 20 oktober Ik raad dit product aan.

Knuffelboek Zowel teksten als illustraties zijn heel mooi. Alhoewel het eigenlijk bedoeld is voor kindjes van een jaar of 4 is het ook een heel mooi kraamcadeautje omdat het wat mij betreft precies uitdrukt wat je als nieuwbakken moeder voelt. Ik kan dit boek voorlezen en bekijken met kinderen vanaf ca.

Fantasierijk Leerzaam Mooi vormgegeven Grappig Spannend lief. Leerzaam Mooi vormgegeven mooi. Boek omdraaien. Knuffelboek Dit is een echte klassieker onder de prentenboeken en deze moest ik dan ook in huis halen. Liefde kun je immers niet genoeg geven.

ARTISTAS RELACIONADOS

Leuke illustraties, lief getekend, hartverwarmend gewoon. Mirjam Enkhuizen 6 november Fantasierijk Mooi vormgegeven Grappig stimulerend. Wanneer zeg jij tegen je kind: ik hou van jou?

Het is een mooi en simpel verhaal voor kleintjes. Ik kreeg oldtimer caravan te koop boekje omdat mijn dochter zeer regelmatig naar mij toe komt en zegt mama ik hou van jou. Empire12 Oosterhout NB 22 december Ik raad dit product aan? In een woord ,fantastisch.

Ik kan dit boek voorlezen en bekijken met kinderen vanaf ca. En inderdaad ook mijn dochtertje pas 4 maanden vindt het prachtig, weet jij wel hoeveel ik van je hou. Ook voor volwassenen, aan elkaar te geven als je van elkaar houdt en dit met een klein geschenkje wil zeggen.

Sam McBratney

Vlaardingen 24 juli Dieren 14 september Gewoon door het uit te beelden! Geweldig om mee te werken in de kleuterklas! Voordeel van karton is dat ook de wat kleinere kindjes het boekje zelf vast kunnen houden zonder de bladzijdes te beschadigen.

Een supermooi gellustreerd babyboekje. Knuffelboek Dit is een zeer goed boek om de gevoelens te leren kennen. Knuffelboek voor jong en oud het liefste pop-up boek. Knuffelboek Goede illustraties? Verfpot Berkel-Enschot 16 september Ik raad dit product aan. Maar hoeveel precies - dat is niet makkelijk te meten. Een bijzonder boekje.

Samenvatting

Raad eens hoeveel ik van je hou gaat over twee bruine hazen, Hazeltje en Grote haas het zouden vader en zoon kunnen zijn, maar net zo goed opa en kleinzoon. Leuk om voor te lezen en met mooie illustraties. Heb het ook tot nu toe nog steeds onthouden.

Super geboorteboekje, Mooie illustraties.

Al jouw talenten, je pijn, en het wordt snel herkend door de gebaren en bewegingen die erbij horen, Vrienden van Vrienden, kanovaren of een djembe workshop. De tekeningen zijn lief. Dit is een ontzettend lief boekje, or address instead.

Auteur: Hisham
Hoofd
Nadat u een fout in de tekst hebt gevonden, selecteert u deze en drukt u op Ctrl + Enter
Meer artikelen